Haberler

Canik'te Mahalle Toplantıları

Mahalle toplantılarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Toptepe Mahallesi'nde verilen kahvaltıya katıldı.

Mahalle toplantılarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Toptepe Mahallesi'nde verilen kahvaltıya katıldı.

Toptepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Memiş'in de hazır bulunduğu ve mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği kahvaltıda konuşan Başkan Genç, Canik'in hızlı bir şekilde geliştiğini ifade ederek, uçuşa geçen Canik'in her bölgesinin ayrı bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. Canik'in her geçen gün değer kazandığına işaret eden Başkan Genç, "Canik'in sadece bir bölgesi değil, her yeri gelişiyor. Hacıismail'den Toptepe'ye kadar her yerde mutlaka önemli hizmetler var. Toptepe'yi uçuruyoruz. Lovelet buraya ayrı bir değer katacak. Burada Cantepe Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Meşe Kültür Tesislerimiz Toptepe'de ve bölgenin turistik mekanı. Birlikte çok daha güzel şeyler yapacağız" dedi.

Toptepe'de hayata geçirilen ve evlere estetik görünüm kazandırmayı hedefleyen "Güzel Evim, Mutlu Geleceğim Projesi"ne mahalle halkının destek vermesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Genç, "Canik topyekun gelişim ve değişim gösterirken, yaşadığımız binalarımıza da modernlik kazandırmak istiyoruz. Toptepe'deki evlerimiz Samsun'a girişte ilk görülen bölge. Bu bakımdan bu projemizi çok önemsiyorum" diye konuştu.

Canik'in sadece Samsun değil, Karadeniz ve Türkiye'de adından söz ettirdiğini dile getiren Başkan Genç, "Son 8 yılda ilçemizde yapılan yatırımlarla ilçemiz adeta uçuşa geçti. 8 yılda 2 milyarlık yatırım ve yüzde 43 nüfus artışı ilçemize ait. Canik artık her bölgesiyle başlı başına bir cazibe merkezi. Ulusal ve uluslararası yatırımlarla Canik önemli oranda değer kazandı. İlçemizdeki bu değişim başarısını siz halkımızın desteğiyle yaptık, birlikte başardık" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Memiş Osman Genç Samsun Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title