Haberler

Canan Kaftancıoğlu: Haberler gerçek dışı, yasal süreç başlatılacak

Güncelleme:

CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 5 yıl önceki 'para sayma' görüntülerinin gündem olması sonrasında "Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir." ifadeleriyle İBB Başkanı İmamoğlu'nu işaret ettiği iddiasına "Söz konusu ifadeler ve haberler gerçek dışıdır. Yalan haberleri yapan ve yayanlarla ilgili yasal süreç başlatılacaktır." dedi.

CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "para sayma" görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ilgili "Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir." ifadeleriyle İmamoğlu'nu işaret ettiği iddiası üzerine "Söz konusu ifadeler ve haberler gerçek dışıdır. Yalan haberleri yapan ve yayanlarla ilgili yasal süreç başlatılacaktır." açıklamasında bulundu.

"PARANIN ADRESİNİ ONLAR BİLİR"

Yeni Şafak'ın haberinde Kaftancıoğlu'nun yakın çevresine "Benim parayla, ihaleyle işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir" dediği iddia edildi.

"BU İŞLERİN MERKEZİNDE İMAMOĞLU VAR"

Gazetenin haberinde CHP'li bir kaynağın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu işin merkezinde yer aldığını iddia ederek "Bütün işlerin merkezi İmamoğlu'nun iki dönem belediye başkanlığını yaptığı Beylikdüzü. Dikkat edin. Dönemin CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve o bölgenin milletvekili Turan Taşkın Özer para dolu çantaları kendi ofisinde yine aynı ilçede CHP meclis üyesi olan Fatih Keleş'e teslim ediyor. İmamoğlu'na çok yakın olan Keleş, çantaları taşımak için CHP ile hiçbir resmi bağı olmayan İmamoğlu İnşaatın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ı yanına alıyor. Bu işlerin merkezinde İmamoğlu var." dediğine de yer verildi.

KAFTANCIOĞLU'NDAN YALANLAMA

Söz konusu haber üzerine Kaftancıoğlu bir açıklamada bulundu. Konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Bazı yayın kuruluşlarında önceki dönem CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun söylediği iddia edilen ifadeler yayınlanmıştır. Söz konusu ifadeler ve haberler gerçek dışıdır. Yalan haberleri yapan ve yayanlarla ilgili yasal süreç başlatılacaktır. Bilginize sunarız."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Canan Kaftancıoğlu İstanbul İmamoğlu Hukuk Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

muhammet demirkapı:

Bu kadın önce polise taş atıp sonra da devletten 7 polis koruma isteyen kadın değil mi?

27
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

Bakıyorumda chp li troller sus pus..hadi buyurun kurtlar sofrasına

14
4
yanıtYanıtla
Hayri :

para ödenemede kural dışılık olabilir neden bankadan değilde elden diye sorgulanabilir onun dışındaki tezler hepsi safsata ruşvet yolsuzluk veya yasadışı bi iş 10 kişinin içinde kameralar önundemi yapılacak alınan binanın sahibinin avukatı orada görünüyor kaşı kaşı altından bi cacık çıkmaz yani bu işin

8
9
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

bunlar işlerini bilir. araştırdılar tatilci ekonun kaybettiğini gördüler. batan gemi misali paraları alıp kaçıyorlar.

7
5
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Canan kaftancı oğlu Ali mahir başar Çiğdem toker de aynı yolun yolcusu paraları nerede saydıklarını kendilerine sor yetkin varsa.

7
5
yanıtYanıtla
Mutlu Can:

Dediği öğrenildi diye bir haber yapma şekli mi var? Dedi mi demedi mi?

3
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

havuz gazetelerinin yalnız Allah bir yazısına inanırım ama onların yüzünden on yıldan fazladır gazete alıp okumuyorum haberleri internetten bağımsız medyadan takip ediyorum

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title