Haberler

Canan Kaftancıoğlu Hakan Bayrakçı'nın kendisinden iş istediğini açıkladı: Ağzına kürekle vurmuştum

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, canlı yayında kendisini eleştiren anketçi Hakan Bayrakçı'ya cevap verdi. Kaftancıoğlu, Bayrakçı'nın daha önce kendisine övgüler düzerek çalışmak istediğini belirtti. Bayrakçı'nın, genel merkezden ahlaksız şekilde yardım isteği olduğunu da söyleyen Kaftancıoğlu, "Kürekle ağzının ortasına vurmuştum" dedi.

Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te Semiha Şahin'in konuğu olmuş ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu sert bir dille eleştirmişti. Kaftancıoğlu'nun hizmetlerini birçok kez beğenmediğini söyleyen Bayrakçı, "15 kez söyledim. İma yollu da olsa, '24 Nisan'da ne oldu? Neyi kastettiğimi biliyorsunuz değil mi? 1915 desem bir şey hatırlar mısınız?' diyerek, sözde Ermeni soykırımını savunan paylaşımları yapma hakkı yoktur. Olmaz. Türkiye'nin ana muhalefet partisinin il başkanı bunu diyemez" dedi.

"NİYE HALA GÖREVDE"

Daha sonra Kaftancıoğlu'nun PKK ile ilgili imalarda bulunduğunu söyleyen Bayrakçı, "Faik Öztrak'ı çok beğeniyorum. Partinin sözcüsü. Çıkıyor, Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiriyor. Niye hala görevinde? 50 kere söyledim. Cemal Canpolat gibi milli duruşu olan bir adamı, niye göreve getirmiyorsunuz? Engel oluyorsunuz. Adam imza toplamış. Yoksa adam Alevi diye mi?" şeklinde konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Hakan Bayrakçı'ya cevap verdi. Bayrakçı'nın daha önce kendisi ile çalışmak istediğini belirten Kaftancıoğlu, "Bir pazar eğlencesi. Gençler; Resimdeki 'insan' (sakın ola ki hayvanlara hakaret edilmesin) randevu alarak hiç 'beğenmediği' kişiye övgüler düzerek profesyonel çalışmak istemiş." dedi.

Canan Kaftancıoğlu Hakan Bayrakçı'nın kendisinden iş istediğini açıkladı: Kürekle ağzının ortasına vurmuştum

"KÜREKLE AĞZININ ORTASINA VURMUŞTUM"

Bayrakçı'ya, kendisinin güvendiği biri ile çalıştığını söylediğini aktaran Kaftancıoğlu, "Tanımadığından olsa gerek Genel Merkezden iş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif edip bari buna yardımcı olun diyebilecek kadar 'insan' biri. Kürekle ağzının ortasına vurmuştum tahmin edebileceğiniz üzere. Gençler insan görünmeye değil insan kalmaya çalışan biri olarak pazar tavsiyem siz siz olun böyle 'insanlardan' olmayın ki insan kalabilesiniz. Son olarak itiraf edeyim sevimli bir 'insan'" ifadelerine yer verdi.

Canan Kaftancıoğlu Hakan Bayrakçı'nın kendisinden iş istediğini açıkladı: Kürekle ağzının ortasına vurmuştum

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Canan Kaftancıoğlu Hakan Bayrakçı İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (70)

ENİS:

Doktor olmak elbette kolay değil. Hele kadın olarak ana muhalefet partisinin İstanbul il başkanı olmak, üstüne de CHP''nin ''gölge genel başkanı olmak''hiç kolay değil. Ama en zor olanı ne biliyor musunuz dostlar? İNSAN OLMAK, ZARİF KADIN OLMAK, UCUZ POLEMİKLERİN İNSANI OLMAMAK, ÜLKESİNİN MANEVİ VE MİLLİ DEĞERLERİNİ HİÇE SAYMAK GİBİ SEVİYESİZLİĞE ALET OLMAMAK gibi ulvi değerleri taşımak için YÜKSEK KARAKTER SAHİBİ OLMAK LAZIM.

123
16
yanıtYanıtla
erman:

bu söz üzerine bizim gibi halka ne düşer??? Sadece uyanık ulup, vatanı bu kirli işbirlikçi ellere teslim etmemek düşer. . .

yanıt23
yanıt4
yaşasın heykel ve dans:

ulvi ne lan erkek ismimi

yanıt0
yanıt0
POYRAZ:

''Kürekle ağzının ortasına vurmuş'' muş. Bi de CHP İstanbul İl Başkanı olacak, yazık. . Şu ifadeleri bir erkek bir kadın için kullansa kadınlar aşalanıyo diye tepinirsiniz. Hakan Bayrakçı''yı savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. Burada kullanılan üslubu doğru bulmuyorum. Zamanında kürekle vurmuşsun, şimdi de belden aşağı vuruyosun. Olmadı Canan, hiç olmadı.

100
24
yanıtYanıtla
LODOS:

Her agzina geleni erkek söyler diye bir kural mi var? Onlara gülüyorsunuz ve onayliyorsunuz da kadin ayni seyleri yaptiginda niye elestiriyorsunuz? Özellikle son zamanlarda bazi parti baskanlarinin devlet adamligiyla uyusmayan üsluplarini niye elestirmiyorsunuz? Anladiiiim, korkuyorsunuz. . . Günümüzün modasi olan hain olarak yaftalanmaktan korkuyorsunuz. . .

yanıt3
yanıt11
ENİS:

Kibar üslup yazındaki gibi olacak değil mi Poyraz kardeş. Ağzına sağlık.

yanıt1
yanıt1
umarım o kürek ahır küreğidir:

rüşvetle iş yapmaya çalışana ne denirse onu demiş ; asrın düdüğü bakıpta delikanlılık öğrensin !

yanıt4
yanıt5
mustafa:

daha kötüleri dendi bu ülkede bilader daha kötüleri

yanıt1
yanıt6
YUNUS:

Bu kadın aynı zaman da İslama da düşman biri .

45
11
yanıtYanıtla
YUNUS:

canan da ermeni kanımı var . Ermenileri neden savunuyor .

45
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title