Haberler

Çalışlar: "Taraf'a Kadir Topbaş da Ortak Olabilir"

Güncelleme:

Özge Özsağman'ın sunduğu 'Pazartesi Sendromu'na konuk olan Oral Çalışlar, gazetenin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendikten sonra ilk kez A Haber'de Özge Özsağman'ın sunduğu 'Pazartesi Sendromu'na konuk olan Oral Çalışlar, gazetenin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Köşe yazarlığı kolay, ama yönetim ilgi istiyor" diyen Çalışlar, "Uzlaşma ve çözüm dilinin öne çıktığı bir dönemden geçiyoruz. Ahmet Altan'ın meşhur mücadeleyi yürüttüğü dönemde çatışma dili etkiliydi. Bugün uzlaşma dili etkili. Dilimizin daha barışçıl olması gerekiyor. 'Çözümün ve barışın tarafıyız' dedik." Şeklinde konuştu.

Gazetenin satışı ile ilgili iddialarla ilgili de konuşan Oral Çalışlar, "Biri gazeteyi satın alır mı almaz mı derdim yok" dedi ve ekledi, Patron bu mücadeleyi sürdürmek istiyor. Başka bir belediye başkanı da hatta Kadir Topbaş da satın alabilir. Buyursun gelsinler."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özge Özsağman Oral Çalışlar Kadir Topbaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title