Haberler

Buz adam -2 derecede denize girdi, kar banyosu yaptı

Güncelleme:

- Buz adam -2 derecede denize girdi, kar banyosu yaptı Zonguldak'ta buz adam lakaplı Atanur Öner-2 derece denize girdi kar banyosu yaptı.

- Buz adam -2 derecede denize girdi, kar banyosu yaptı

ZONGULDAK - Zonguldak'ta buz adam lakaplı Atanur Öner-2 derece denize girdi kar banyosu yaptı.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde Buz Adam lakaplı eski boksör Atanur Öner, -2 derecede denize girdi, kar banyosu yaptı. Zonguldak'ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Soğuk ve karlı havaya aldırmayan eski boksör Atanur Öner, denize girerek soğuk havaya meydan okudu. Denizde bir süre yüzen Öner, deniz sonrası kar banyosu yaptı.

Sadece kışın denize girdiğini ifade eden Atanur Öner, "Ben eski boksörüm 20 yıldan bu zamana her kış mevsiminde denize girerim. Benim hayatım deniz, spor, kar banyosu. Bu lakabı bana çevrem taktı. Üşümediğim için taktılar bana. Valla bilmiyorum üşümüyorum yıllardır böyle devam ediyorum. Sadece yılda bir defa Ağustos ayında hasta oluyorum oda yılın en sıcak ayı diye herhalde onun haricine hasta olmuyorum. Soğuğu tavsiye ediyorum zarar geldiğine inanmıyorum. Sadece soğuk su içmem ayaklarımı üşütmem" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title