Haberler

Büyükçekmece Belediyesi EMITT'de farkındalık oluşturacak proje

Güncelleme:

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Büyükçekmece Belediyesi, fuar kapsamında kanser hastası çocuklar için farkındalık oluşturacak bir projeye imza attı.

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Büyükçekmece Belediyesi, fuar kapsamında kanser hastası çocuklar için farkındalık oluşturacak bir projeye imza attı.

2020 yılını "Tarım Yılı" ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, organik tarımın yayılması ve tarımın bilimsel yöntemlerle yapılabilmesi için çeşitli etkinlik ve projeler üretiyor. Bu kapsamda farkındalık oluşturacak bir proje daha hayata geçiriliyor. Organik ürünlerden elde edilecek gelir kanserli çocuklara bağışlanacak. Büyükçekmeceli kadınlar tarafından üretilen ve hazırlanan ev yapımı reçel, tarhana, erişte, şehriye, bulgur, nohut, elma kurusu, ıhlamur, kuşburnu, fındık ve ceviz gibi organik ürünler Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlanmak üzere Büyükçekmece Belediyesi standında satışa sunuldu.

"Elde edilen tüm gelir kanserli çocuklarımıza bağışlanacak"

Kanserli çocuklar için gerçekleştirilen projeden bahseden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "24. EMITT Fuarı hayırlı olsun, ülkemizin turizmine katkı sağlayan önemli bir fuarın açılışını yaptık. Büyükçekmece Belediyesi olarak bu fuarın başından sonuna kadar destek vermiş bir belediye olarak burada yer alıyoruz. Turizm fuarında bulunmamızın bir başka sebebi de, Umut Vakfı ile gerçekleştirdiğimiz bir projedir. Burada Büyükçekmece Halk Akademisi'nde eğitim alan kadınlar elleriyle yaptıkları reçeller, erişteler, tarhanalar vb. ürünleri bu fuar için hazırladılar. Burada bu ürünler tanıtılacak ve satışı yapılacak elde edilen gelirde kanserli çocuklarımıza bağışlanacak. Umut Vakfı kanserli çocuklarımız için seferber olan bir vakıf bu projede hem farkındalık oluşturmak hem de maddi destek olmak amacıyla düzenlendi. Hepsine Allah'tan şifa diliyorum bütün çocuklar özeldir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğu Akdeniz Büyükçekmece Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title