Haberler

Bursaspor Kafilesi Ordu'ya Hareket Etti

TRABZONSPOR ile cumartesi günü kader maçına çıkacak olan Bursasapor kafilesi, Yenişehir Havaalanı'ndan maç öncesi kamp yapacağı Ordu'ya hareket etti.

TRABZONSPOR ile cumartesi günü kader maçına çıkacak olan Bursasapor kafilesi, Yenişehir Havaalanı'ndan maç öncesi kamp yapacağı Ordu'ya hareket etti. Takımının havaalanına gelişi sırasında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay destek açıklaması yaptı.

Ligde kalma için Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor kafilesi Yenişehir Havaalanına geldi. Takım oyuncuları uçağa binerken Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay futbolculara moral verdi. Havaalanı içinde basın mensuplarına açıklama yapan Burkay, Bursaspor kulüp tarihinin dönüm noktası niteliğinde sayılacak maçlarından birine uğurlamak için geldik. Kentimizin en önemli marka değerlerinden biri olan Bursaspor'umuzu bu şartlarda böyle tarihi bir maça çıkmasını tabi ki hiçbirimiz arzu etmiyoruz. Fakat böyle bir gerçeğimiz var. Hepimizin ortak arzusu Bursasporlu futbolcu kardeşlerimizin ellerinden gelen gayreti göstererek Trabzon maçından galibiyetle ayrılmaları. Bizler kent olarak oyuncularımıza ve yönetimimize güveniyoruz. Futbolcu kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum; Trabzon maçının başlama düdüğü ile birlikte yanınızda yarım asırlık bir mazi ve 3 milyon Bursalı olduğunu kesinlikle unutmayın. Bu inanç ve güvenle hareket edin dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise maçta konuşacaklarını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Havaalanı Trabzonspor Bursaspor Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title