Haberler

Bursa Kardeşlere Otomobilde Kurşun Yağdıran Katil Zanlısı Adliyede

Bursa'da, iki hafta önce kendisini bıçakla yaralayan 2 kardeşin içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş ederek 24 yaşındaki Ergün Çelik'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 28 yaşındaki Ömer K., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Bursa'da, iki hafta önce kendisini bıçakla yaralayan 2 kardeşin içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş ederek 24 yaşındaki Ergün Çelik'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 28 yaşındaki Ömer K., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.İddiaya göre, kasa hırsızlığından suç kaydı bulunan Ergün Çelik ve işsiz ağabeyi Serdar Çelik, iki hafta önce Ömer K. ile tartıştı ve çıkan kavgada onu bıçakla yaraladı. Ömer K. ile aralarında bir yıldan beri husumet bulunan Ergün Çelik ve ağabeyi Serdar Çelik, Ömer K.'yı bulmak için dün gece otomobilleriyle Millet Mahallesi'ne gitti. İşsiz olan Ömer K., kendisini arayan Çelik kardeşleri tesadüfen otomobille yoldan geçerken gördü ve üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkarıp, 11 el ateş etti. Ön koltukta oturan Ergün Çelik, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Ömer K. ise kaçtı. Ağır yaralanan Ergün Çelik, saldırıdan yara almadan kurtulan ağabeyi Serdar Çelik tarafından otomobille özel bir hastaneye kaldırıldı. Ergün Çelik, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, kaçan Ömer K.'yı Millet Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Ömer K., polisteki sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Ömer K.'nın emniyetteki resmi ifadesinde, "Aramızda husumet vardı. Daha önce kavga etmiştik. Bizim mahallede dolaşınca beni öldürecekler diye korktum. Arabalarını görünce tabancamı çıkararak ateş etmeye başladım, sonrada kaçtım" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ergün Çelik 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title