Haberler

'Bursa Festivali'nde efsane konser

Güncelleme:

Bursa'da ustaları buluşturan muhteşem konserde, Muazzez Abacı ve Gökhan Tepe rüzgarı esti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, '58. Uluslararası Bursa Festivali'nde yıldızları buluşturan efsane konserde Gökhan Tepe ve Muazzez Abacı'yı ilgiyle izledi, şarkılara da alkışlarıyla eşlik etti.

'58. Uluslararası Bursa Festivali', coşkuyla devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen '58. Uluslararası Bursa Festivali', usta sanatçı Gökhan Tepe ve Türk Sanat Müziği'nin duayen ismi Muazzez Abacı'yı aynı sahnede bir araya getirdi.

Usta sanatçıların muhteşem sahne performansı, Bursalı sanatseverleri tam anlamıyla mest etti. Gönüllere dokunan en özel eserlerin seslendirildiği konser, coşkulu anlara imza attı.

Abacı'dan Tepe'ye övgü

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda 4 bine yakın vatandaşın keyifle izlediği konserde, önce sahneye sevilen sanatçı Gökhan Tepe çıktı. Tepe, muhteşem enerjisi ve seslendirdiği en güzel şarkılarıyla, sevenlerini kendisine hayran bıraktı. Demet Akalın'ın da söylediği 'Türkan' şarkısıyla Bursa'yı coşturan Tepe, Ebru Gündeş'in de seslendirdiği 'Teşekkür Ederim' şarkısıyla da sevenlerinden bol bol alkış aldı.

Konserde daha sonra sahneye usta sanatçı Muazzez Abacı çıktı. Abacı da en sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirerek gönüllere hitap etti. Konserin sonunda Gökhan Tepe ve Muazzez Abacı, birlikte düet yaptı. Abacı, keyifli konserde Tepe'nin muhteşem sesine ve yorumuna övgülerde bulundu.

Müren ve Senar'a vefa

Bursa'da, Sanat Güneşi Zeki Müren ve Müzeyyen Senar'ı da anarak, 'Şimdi Uzaklardasın' ve 'Ormancı' adlı eserleri seslendiren sanatçılar, sanatseverler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yıldızları buluşturan konserde Tepe ve Abacı'yı ilgiyle izledi, şarkılara alkışlarıyla eşlik etti. Gökhan Tepe'nin annesi Sema Tepe ve oyuncu Tuncer Salman da konseri izleyen konuklar arasındaydı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muazzez Abacı Gökhan Tepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title