Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Bağımlısı Oğlunun 4 Kurşunla Öldürdü

Bursa'da uyuşturucu bağımlısı oğlunun 4 kurşunla öldürdüBerktuğ ÖNCÜ/BURSA,(DHA)-BURSA'da 51 yaşındaki kanser hastası İsmet Öztürk, uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ettiği oğlu 25 yaşındaki Mehmet Öztürk'ü ruhsatsız tabancası ile kafasına ateş ederek öldürdü.

Bursa'da uyuşturucu bağımlısı oğlunun 4 kurşunla öldürdü

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,(DHA)-BURSA'da 51 yaşındaki kanser hastası İsmet Öztürk, uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ettiği oğlu 25 yaşındaki Mehmet Öztürk'ü ruhsatsız tabancası ile kafasına ateş ederek öldürdü. özaltına alınan baba, "Pişmanım. Oğlum uyusturucu kullanıyordu, vatan hainiydi o yüzden öldürdüm" dedi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi Mert sokakta bu sabah meydana geldi. Iddiaya göre 1 ay önce cezaevinden çıkan Mehmet Öztürk, beyninde tümor bulunan babası İsmet Öztürk ile kullandığı uyuşturucu yüzünden tartıştı. Sinrlenen İsmet Öztürk, tabancası ile kaasına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldürdü. Olay, cinayete tanık olan İsmet Öztürk'ün eşi ve 3 çocuğunun polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Katil zanlısı İsmet Öztürk yakalanırken Mehmet Öztürk'ün cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

"VATAN HAİNİYDİ, MADDE KULLANIYORDU"

Emniyete getirilen baba Öztürk, gazetecilerin 'neden yaptınız' sorusuna, "Vatan hainiydi, madde kullanıyordu, pişmanım" diye cevap verdi. Katil zanlısı baba, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ: 1607cinayetbaba

SÜRE: 2 dakika 01 saniye

BOYUT: 344 MB

GÖRÜNÜT DÖKÜMÜ: Olay yerinden görüntüler

Polis ve sağlık ekiplerinden görüntüler

Babanın emniyete götürülmesi

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmet Öztürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title