Haberler

İmam hatip lisesinde çalışan işçinin hazin sonu! Beton zemine çakılarak hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bursa'da Ahmet Cevdet Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çatısına çıkan işçi Reyhani Acar, dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Bursa'da Ahmet Cevdet Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çatısına onarım için çıkan Reyhani Acar (52), yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.

DENGESİNİ KAYBEDİP BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Saat 11.00 sıralarında, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Orhangazi Caddesi'ndeki Ahmet Cevdet Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde meydana geldi. Onarmak için lisenin çatısına çıkan Reyhani Acar, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metreden beton zemine düştü.

İmam hatip lisesinde çalışan işçinin hazin sonu! Beton zemine çakılarak hayatını kaybetti

OLAY YERİNE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazayı gören iş arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Acar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Reyhani Acar'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Bursa Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Cevdet Bursa Adli Tıp Soruşturma Kaza Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Tutankamon Hoca:

garibana olur olan zengine ve mültecilere olmaz

44
36
yanıtYanıtla
virtueslife:

zenginin çatıda ne işi var brader.Zengin çatıya kadeh yudumlamak için çıkar. Orda da korkuluk olur zaten.

yanıt47
yanıt2
Marko Apostolidis:

mağdur her zaman masumdur, bu bir kanun.... hiç bir tedbir almaz, düşerse vah vah dengesini kaybetti gariban...yaz allah korusun, bas gaza, birini ezersen olsun allah korumadı...asla sorumluluk/ihmal kabul edilmez... hz.imam gazali'nin dediği gibi en son tüm suçlamalar tanrıya yüklenir....kaderinde varmış tır altında ölmesi...tanrı öyle yazmış de geç.... ama sakın suçluyum deme...

32
8
yanıtYanıtla
Abdullah Suner:

merdiven sadece ulaşım aracıdır iş güvenliği neden yok ülkemizde

27
2
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

batil inanc yaygin trde ondan. tanri yazdiysa o gün o yerde o sekil öleceksin diye, o sekil öleceksin...yazmadiysa 100.kattan asagi atlasan sana bir seycik olmaz...tedbire gerek yok, her sey kader (batil inanca göre)... peki batil olmayan inanca göre ne? hhmmm.....hz.imam gazali'ye göre "tanri kimseye kader diye bir sey yazmamistir (yani tanri masumdur)" tedbirini alacaksin.

yanıt5
yanıt21
Kurt Alperen:

Markocum kısmen haklısın da o inanca sahipler tedbir almayın demiyor,japon ne kadar tedbir alsa da bi tsunami fukuşimayı patlatabilir diyor.bizde zaten kimse inanıyorum dediği herhangi bi din yada ideolojinin dediğini yapmıyor ki.bana bişey olmaz yada atın ölümü arpadan diyor.kaldı ki vatan savunması yada iyi bi amaç uğruna ölünce mükafat vadettiği gibi,intihar,ihmal yada kendi hatasından ölürse de bedeninin hesabını soracağını söylüyor

yanıt17
yanıt1
Cengiz:

Yazık çok yazık Allah rahmet eylesin bunlar hep cehalet ve emniyetsizlik çok kolay ölümler

17
0
yanıtYanıtla
Şükrü Çiçek:

Bu ülkede hiç bir can güvenliği alınmadan tehlikeli işler yapılıyor denetlesenize İnşaat Sektörlerini Çatıcıları yok mu Devlet Bu kadar mı Aciz Denetlemeciler Ne iş Yapar Bu Devletin Denetleme Mekanizması,? Bu zihniyet Çağdaş Medeniyetler Seviyesine Kavuşacak? Ölme eşeğim yaz gelecek Elin Almanı inşaat veya çatı işi yaparken kale gibi güvenlik önlemi alıyor bari Elin gavurun dinini değil İş güvenliğini örnek al kendine,

12
4
yanıtYanıtla
Kurt Alperen:

Yahu herşeyi de devlete yüklemeseniz olmaz.yarın sigara yüzünden kanser olursun,devlet niye yasaklamıyor diye söylenirsiniz,içme maalesef milletçe huyumuz bu.emniyet kemeri,kask takmayı sevmeyiz üstüne ceza yazılınca isyan ederiz.tüp kaçağını çakmakla kontrol eden milletiz kime ne yaptıracaksın

yanıt16
yanıt9
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title