Haberler

Bursa'da alışveriş merkezinde silahlı çatışma! 6 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bulunan iki ünlü AVM'de çıkan silahlı çatışmaların ardından bu kez de Bursa'da benzer bir olay yaşandı. Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezinde bulunan gece kulübünün çalışanlarıyla, müşteriler arasında çıkan kavgada kurşun yağdı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Mahallesi Nilüfer Hatun Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin eğlence mekanlarının bulunduğu bölümünde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada taraflar birbirlerine pompalı tüfek ve tabancalarla ateş etti. Bu sırada eğlence mekanında bulunan kişiler, masa ve sandalyeleri kendilerine siper ederek korunmaya çalışırken, bazı kişiler panikle olay yerinden kaçtı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Olayın ardından harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karışan şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekipler, pompalı tüfekle havaya ateş eden gruptan olduğu belirlenen M.C, A.Y, S.Y, M.Ç, B.B. ve F.Ç'yi gözaltına aldı.

ÇALIŞANLARLA MÜŞTERİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Kavganın bir gece kulübünde çalışan görevliler ile müşteriler arasında yaşandığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olaya karışan diğer şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor.

İSTANBUL'DA 2 AVM'DE SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKMIŞTI

İstanbul'da 11 Eylül'de yabancı uyruklu şahıslar Sarıyer'de Vadistanbul AVM'deki bir restoranda silahlı çatışmaya girmiş ve büyük panik yaşanmıştı. Bu olaydan sonra 8 Ekim tarihinde yine Sarıyer'de bulunan İstinye Park'ta yabancı uyruklu şahıslar çatışmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi alışveriş Bursa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title