Haberler

Bursa 15. Kitap Fuarı Devam Ediyor

Güncelleme:

Dokuz gün sürecek olan Bursa Kitap Fuarı, 26 Mart 2017 Pazar akşamına kadar Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaret edilebilir.

Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Uludağ Üniversitesi'nin destekleri ile hazırlanan Bursa 15. Kitap Fuarı, ilk beş günde 125 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 80 kültür etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Etkinliklerde ve imza günlerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor. Bugünden itibaren, aralarında Türkan Şoray, Canan Tan, Deniz Kavukçuoğlu, Gülten Dayıoğlu, Murathan Mungan, Ayşe Kulin, Canan Karatay, Üstün Dökmen, Doğan Cüceloğlu, Zafer Algöz, İlber Ortaylı, Mazhar Alanson, Enver Aysever, Can Yılmaz, Bahadır Yenişehirlioğlu, İsmail Saymaz, Nihat Sırdar, Kahraman Tazeoğlu, Aret Vartanyan ve Nuray Sayarı'nın da bulunduğu pek çok değerli yazar okurlarıyla buluşacak.

Onur Konuğu Cemil Kavukçu

Bu sene on beşinci yaşını kutlamaya hazırlanan Bursa Kitap Fuarı'nın ilk onur konuğu öykü yazarı Cemil Kavukçu olarak belirlendi. Fuarın ilk günleri boyunca, kendisinin de katılımıyla düzenlenen panel ve söyleşilerde Cemil Kavukçu'nun edebiyatı, öyküleri ve yaşamı ele alındı. Aynı zamanda TÜYAP tarafından editörlüğünü Enver Ercan'ın üstlendiği bir armağan kitap hazırlandı.

15. Yıl Özel Söyleşileri

Bursa Kitap Fuarı 15. yaşını "15. Yıl Özel Söyleşileri" ile kutluyor. Bu başlık altında düzenlenen okur ve yazar buluşmaları kapsamında Ahmet Ümit, Tarık Tufan ve Blogcu Anne Elif Doğan okurlarıyla bir araya geldi. Hüsnü Arkan, Celil Oker, Nihat Sırdar ve Cemalnur Sargut ise kitapseverlerle söyleşecekler.

Nazım'ı Yazanlar Sergisi

Nilüfer Belediyesi tarafından Nazım Hikmet'in 115. yaşı için hazırlanan "Nazım'ı Yazanlar" sergisi TÜYAP'ın ev sahipliğinde kitap fuarının ziyaretçileriyle buluşuyor. Sergide, Ara Güler'den Orhan Pamuk'a, Fazıl Say'dan Zülfü Livaneli, Ayşe Kulin, Mehmet Aksoy ve Genco Erkal'a uzanan geniş bir yelpazede sanatçı ve yazarlardan toplam 121 ismin eserlerinden alıntılar ve fotoğraflar yer alıyor. Serginin sanat yönetmenliği Atilla Durak; fotoğraf çekimleri Atilla Durak, Kemal Aslan ve Ersin İleri; editoryal konsept ise Murat Gülsoy ve Zeynep Uysal tarafından üstleniliyor. Sergi fuar kapsamında ücretsiz olarak 26 Mart Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilir.

Çocuk ve Gençlik Etkinlikleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Karagöz Müzesi'nin düzenlediği Karagöz ve Hacivat gösterileri yoğun ilgi görüyor. Etkinlikler bugün (23 Mart Perşembe) ve yarın (24 Mart Cuma) da devam edecek. Ömer Açık, Tuncel Altınköprü, Şaban Akbaba ve Hacer Kılcıoğlu minik okurlarıyla fuarda söyleşecek. Gülten Dayıoğlu, Behiç Ak, Aytül Akal, Mavisel Yener, Koray Avcı Çakman, Sevim Ak ve daha pek çok değerli yazar ise kitaplarını imzalayacak.

Fuar Ziyaret Saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Bursa Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 26 Mart Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Bursa Kitap Fuarı'nı Takip Edin

Bursa Kitap Fuarı web sitesi yenilendi. Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.bursakitapfuari.com sitesinden ve facebook/bursakitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitemizin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil Kavukçu Ayşe Kulin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title