Haberler

Burhan Çaçan ve Orhan Çakmak Rüzgârı

Güncelleme:

Niğde Belediyesi 4. Ramazan Etkinlikleri, Burhan Çaçan ve Orhan Çakmak Konseri ile devam etti.

20 Temmuz tarihinde eski terminal alanında başlayan Ramazan etkinlikleri Niğde halkından tam not aldı. 27 Temmuz Cuma günü gerçekleşen Burhan Çaçan konseri ve 28 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen Orhan Çakmak konserine ilgi yoğundu.

Burhan Çaçan ve Orhan Çakmak rüzgarının estiği etkinlik alanında 'Sende Kaldı Yüreğim' isimli şarkısı ile gönüllerde taht kuran Burhan Çaçan, hayranlarına unutulmayacak anlar yaşattı. Orhan çakmak ise Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Konser arasında sanatçı Burhan Çaçan'ın daveti üzerine sahneye çıkan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tüm Niğdeliler adına Burhan Çaçan'a teşekkür ediyorum. Hakikaten ülkemizde değerli bir ses, önemli bir sanatçı olan Burhan Çaçan ile hemşerilerimizi bir araya getirmek bizim açımızdan onur verici bir durum. Halkımızda bu programlara bu şekilde ilgi göstermiş olması doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi diye düşünüyorum. Biz üç buçuk yılda ele almadığımız problem çözüme kavuşturmadığımız sorun kalmadı. İnşallah yollarımızı ve kaldırımlarımızı bir iki ay içerisinde toparlayıp pırıl pırıl bir Niğde meydana getireceğiz. Bunun güzel sonuçları şimdiden görülmeye başladı. Biz Belediye Başkanlığı görevini halkımıza hizmet etme, hizmetkar olma yeri olarak görüyoruz. Halkımıza hizmetkâr olabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ve layık olma uğrunda atılması gereken tüm adımları atıyoruz" şeklinde konuştu.

Haftanın Cuma ve Cumartesi günleri düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılanlar alışveriş yapma imkanlarının yanı sıra, kurulan lunaparkta eğleniyor veya yörük çadırında oturup sohbet etme imkanı da bulabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Çakmak Niğde Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title