Haberler

Burak Dakak Kimdir? Çukur'da Akın Koçovalı Rolünü Mü Canlandıracak?

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Çukur, oyuncu kadrosunu kuvvetlendirmeye devam ediyor. Gülperi'nin Hasan karakteriyle tanınan Burak Dakak'ın Akın Koçovalı rolüyle Çukur dizisinde olacağı iddia ediliyor. Peki Burak Dakak kimdir? Kaç yaşındadır?

Show TV'nin reyting rekortmeni Çukur dizisi oyuncu kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Burak Dakak, Akın Koçovalı rolünde Çukur'da oynayacağı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Gülperi'nin Hasan'ı olarak bilinen Burak Dakak aslında kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

BURAK DAKAK KİMDİR?

Burak Dakak, 1998 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. 2008 yılında küçük oyuncu olarak yer aldığı Doğruluk Ekseni dizisi ile kariyerine ilk adımını attı. 2009 yılında Ezel dizisinde oynadığı karakter ile dikkatleri üzerinde toplayan Dakak, sonra sırasıyla Geniş Aile (2009), Kolej günlüğü (2011), Son (2012), Benim Adım Gültepe (2014), Muhteşem Yüzyıl Kösem (2016), Umuda Kelepçe Vurulmaz(2016) projelerinde boy gösterdi. Burak Dakak son olarak ise Gülperi dizisinde Hasan karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gülperi Ankara Çukur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title