Haberler

Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kanal D Ana Haber bültenini sunan Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal, bugün internetin trend konuları arasında girdi. Erce Baykal'ın hayatını merak edenler, Erce Baykal kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor şeklinde aramalar yapıyorlar. İşte Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal hakkında merak edilenler...

Buket Aydın, Kanal D haber spikeri olup ana haber bültenini sunmaktadır. En son Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı seçim röportajı ile gündeme gelen Buket Aydın'ın eşi merak konusu oldu. Güzel spikerin eşi olan Erce Baykal'ın hayatı bugün Google'da en çok sorgulanan konu oldu. Peki Erce Baykal kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

ERCE BAYKAL KİMDİR?

Erce Baykal, 1 Ocak 1979'da İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da başladı. Çocukluk yılları İstanbul'da geçen Baykal, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1993 yılında İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi'ni 2001 senesinde tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye yine İstanbul'da başladı.

2001 yılında Işık Üniversitesi'ni kazandı. 2005 senesinde Işık Üniversitesi'nden mezun oldu. Eğitim ve öğrenimine daha sonra 2006 ila 2007 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim bölümünde devam etti.

Erce Baykal kariyerine Bahçeşehir Üniversitesi'nde okutman olarak başladı. Sonrasında 12 yıl boyunca İdeal Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalıştı.

2012 yılında Tehlikeli Maddelerin Karayolu Deniz ve Demiryolu ile Taşınmasına İlişkin Tehlikeli Mallar Güvenlik Danışmanı olarak görev yapmaya başladı.

2013 yılında sunucu Buket Aydın ile evlendi.

Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal kimdir

2014 yılında Bir Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak Yol Osgb İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık LTD. ŞTİ'de görev aldı.

2014 yılında TMG Tehlikeli Maddeler Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri LTD. ŞTİ'nin sahibi oldu. 2015 yılında TMG Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri adında şirketin de sahibi oldu.

2016 yılında SEÇ-G ve Yasal Uyum Müdürü olarak TAYSPED çatısı altında çalışmaya başladı. Günümüzde iş adamı Erce Baykal İstanbul, Türkiye Lojistik ve Tedarik Zinciri alanında çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?Buket Aydın'ın eşi Erce Baykal kimdir

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Buket Aydın Erce Baykal İstanbul Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title