Haberler

Budadığı Ağaçtan Düşüp Öldü

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 16 yaşındaki Murat Güner, keçilere yedirmek için ağaç dallarını budarken, dengesini kaybederek düşüp yaşamını yitirdi.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 16 yaşındaki Murat Güner, keçilere yedirmek için ağaç dallarını budarken, dengesini kaybederek düşüp yaşamını yitirdi.

İlçeye bağlı Karalar Köyü'nde yaşayan Nami- Huriye Güner çiftinin 6 çocuğundan 5'incisi olan Murat Güner, keçileri beslemek üzere öğleden sonra araziye çıktı. Köye yakın mesafedeki bir kavak ağacına çıkan Murat Güner, keçilere yedirmek için ağacın dallarını budamaya başladı. Ancak bu sırada dengesini kaybeden Güner yaklaşık 4 metre yükseklikten yere çakıldı. Kardeşini kontrol etmek için keçilerin bulunduğu yöne doğru giden ağabeyi Serhat Güner, yerde yattığını görünce durumu ailesine ve jandarmaya bildirdi. Köye giden sağlık ekipleri ve jandarmanın yaptığı incelemede Murat Güner'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

ARAÇLAR OLAY YERİNE GİDEMEDİ

Olayın meydana geldiği Karalar Köyü, Çoraklık mahallesinin 150 metre uzağındaki araziye sağlık ve jandarma ekipleri kar nedeni ile araçlarla gidemedi. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri traktör yardımıyla olay yerine ulaştı. Olay yerinde hayatını kaybeden Murat Güner'in cesedi Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Köylülerin kış aylarında, yakınlardaki ağaçları budayarak kabuk kısmını hayvanlarına yedirdikleri belirtildi. - Sivas / Suşehri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Güner Suşehri Karalar Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title