Haberler

Bolu Valisi'nden 'El Kaide' Açıklaması

Güncelleme:

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, El Kaide kampları olduğuna yönelik iddialarla ilgili, Bolu'da, El Kaide faaliyeti tespit edilmediğini belirtti.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Dağları'nda El Kaide kampları olduğuna yönelik iddialarla ilgili olarak, "Yapılan araştırmalarda ilimizde El Kaide örgütü faaliyeti tespit edilmedi." dedi.

TBMM'YE VERİLEN SORU ÖNERGESİ

PKK'nın Suriye'deki kolu olarak bilinen PYD'nin lideri Salih Müslim, El Kaide militanlarının Bolu Dağları'nda eğitim alarak Suriye'ye gittikleri iddiasında bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanıtlaması isteğiyle TBMM'ye verdiği soru önergesinde, El Kaide bağlantılı üyelerin Bolu Dağları'nda oluşturulmuş kamplarda askeri eğitime tabi tutuldukları iddiasının doğru olup olmadığını sordu.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

İddialarla ilgili olarak Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Bizde böyle bir bilgi yok." dedi. Vali Özçimen ayrıca twitter hesabından, "Gerek şimdiye kadar ki bilgilerimiz, gerek basındaki haber üzerine yapılan araştırmalarda ilimizde El Kaide örgütü faaliyeti tespit edilmedi" diye yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Özçimen Suriye Bolu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

TAKANURİcityistanbul17@gmail.com:

olsa idi kesin söylerdin...eminim ben...size tuvalet iznini verenler belli iken

6
0
yanıtYanıtla
TK2..cityistanbul17@gmail.com:

KADİR E... ben paralel falan değilim ben bir ÇIPLAKVATANDAŞ IM....AKP VALİSİ SAVCISI HAKİMİ NE ZAMANDIR devlet oldular...devlet kim siz kim yoksa PARALEL yapı sizmisiniz...ayrıca 12 yıldır bu paralel yapı ile cumhuriyeti yıkmak için işbirliği yapmıyormuydunuz yoksa...

yanıt0
yanıt0
HAYMANALIdalgic-eyup@windowslive.com:

SANKİ YOK DA VALİ YOK DİYOR BU SURİYEDEKİ KATİL SÜRÜSÜ MUHAKAKKİ KOMŞU OLAN TC SU Dİ ARAB.. VEDE KATAR DAN HEM SİLAH HEMDE KATİL YARDIMI ALİYOR....

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title