Haberler

Bolu Jandarma Komutanlığı Önünde Kaza: 1 Binbaşı, 1 Astsubay Yaralı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'ndan çıkan sivil plakalı komutanlığa ait otomobile, D-100 karayolunda bir otomobilin çarpması sonucu 1 binbaşı ile 1 astsubay yaralandı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'ndan çıkan sivil plakalı komutanlığa ait otomobile, D-100 karayolunda bir otomobilin çarpması sonucu 1 binbaşı ile 1 astsubay yaralandı.

Kaza saat 14.00 sıralarında, D-100 Karayolu Kuruçay mevkiinde bulunan Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nın önünde meydana geldi. Bolu istikametine gitmekte olan Hilmi Erol Kuttaş'un kullandığı 06 BZ 0985 plakalı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı'ndan çıkarak yola girmeye çalışan Astsubay Başçavuş Bayram Kut yönetimindeki 14 BB 889 sivil plakalı komutanlığa ait otomobile çarptı.

Astsubayın kullandığı araç kontrolden çıkarak, orta refüjün üzerine çıkıp, bu sırada İl Jandarma Komutanlığı'na girmeye çalışan Serkan Yıldırım yönetimindeki 01 Y 1401 plakalı otüomobile çarptı. Kazada, İl Jandarma Komutanlığı'na ait otomobilde bulunan astsubay başçavuş Bayram Kut ile binbaşı Şahin Bodur yaralandı. Diğer araçların sürücüleri ise kazadan yara almadan kurtuldu.

İl Jandarma Komutanlığı'nda bulunan askerler kazayı görerek yardıma koşarken, 112 Acil Servis'ten yardım istenildi. Astsubay başçavuş Bayram Kut hasar gören otomobilde sıkışırken, binbaşı Şahin Bodur ise askerler tarafından araçtan çıkarılarak, orta refüjdeki çimlerin üzerine yatırıldı. Yol ulaşıma kapanırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi astsubay başçavuş Bayram Kut'u araçtan çıkardı.

112 Acil Servis ekibi ilk müdahalede bulunduktan sonra yaralanan binbaşı Şahin Bodur Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, astsubay başçavuş Bayram Kut ise Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Astsubay başçavuş Bayram Kut'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MY,KY(MÇ/AAA) - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahin Bodur Kuruçay Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title