Haberler

Zeki Müren Doğum Gününde Şarkılarla Anıldı

Güncelleme:

Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz ismi Zeki Müren, doğum gününde, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen konserle anıldı.

Bodrum Zeki Müren Sanat Derneği Korosu ve saz ekibi, tarafından 'sanat güneşi' merhum Zeki Müren'in doğum günü nedeniyle Nurol Kültür Merkezi'nde, dün (Cumartesi) akşam bir konser verdi.

Şef Ahmet Sabancı'nın yönetimindeki, emekliler ve farklı meslek gruplarında çalışanlardan oluşan korunun konseri ilgi gördü.

İki bölümden oluşan konserde, söz ve müziği Zeki Müren'e ait eserlerin yanı sıra Lemi Atlı, Sadettin Kaynak, Avni Anıl, Aşkın Tuna ve Erol Sayan'ın da aralarında olduğu bestecilere ait eserlere de yer verildi. Dinleyenler koro ve solo şarkılara eşlik etti.

Koro şefi Ahmet Sabancı, 12 yıldır Zeki Müren'i doğum günü olan 6 Aralık'ta andıklarını söyledi. Konserlerini bu yıl Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu yararına düzenlediklerini de belirten Sabancı, "Zeki Müren yardımsever bir kişiydi. Vefatının ardından da eserleriyle, bıraktıklarıyla yardımlarına devam ediyor" dedi. İki saat süren konseri 500 kişi izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Sabancı Zeki Müren Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title