Haberler

Bizim Siyasetimiz Sevgi Siyasetidir"

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, "Bizim siyasetimiz sevgi siyasetidir, birbirimizi seveceğiz.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, "Bizim siyasetimiz sevgi siyasetidir, birbirimizi seveceğiz. Bizim siyasetimiz vefa siyasetidir, birbirimize sahip çıkacağız." dedi.

Milletvekili Köseoğlu, partisinin Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, "Hakkari Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi"nde yaptığı konuşmada, Türkiye'de 81 milyonun ve 81 ilin tek ses, tek yürek, ülkenin birliği, beraberliği ve selameti için AK Parti çatısı altında "ak" bir gelecek için hep beraber gayret gösterdiğini söyledi.

AK Parti ailesinin Hakkari'deki mensuplarının samimiyetini, coşkusunu, sahiplenmişliğini görünce ayrı bir gurur duyduğunu anlatan Köseoğlu, şöyle devam etti:

"Biz bir ve beraber sağlam bir şekilde dimdik durdukça, biz güçlü oldukça, reisimizin de gücü dünyada aynı şekilde, aynı oranda, aynı gür sesle bütün dünyada yankılanacaktır. Eğer biz burada güçlüysek Cumhurbaşkanımız orada güçlüdür. Eğer biz burada güçlüysek dünya mazlumlarına karşı Türkiye'nin duruşu güçlüdür. O yüzden birbirimize güç vereceğiz. Bizim siyasetimiz sevgi siyasetidir, birbirimizi seveceğiz. Bizim siyasetimiz vefa siyasetidir, birbirimize sahip çıkacağız ve burada bunun çok güzel örneklerini görüyoruz."

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ise, Hakkari'nin, Türkiye nüfusuna gör en çok genç seçmenin bulunduğu illerden biri olduğunu ifade etti.

"Referandumda biz buraya 70 bin civarında mektup gönderdik, yani her bir gencimize." diyen Ecertaş, şunları kaydetti:

"Unutmamamız, yapmamız gereken tek şey lise öğrencileriyle beraber 85 bin gencimizin tamamına dokunmak. Eğer ki biz kucak açmasak, dokunmasak kim dokunacak, terör örgütü dokunacak. İnşallah Yüksekova'da, Çukurca'da, Şemdinli'de, Hakkari merkezde gençlerin bu coşkusu ile beraber Hakkari'nin tümüne AK Parti'nin bayrağını takabileceğimize ciddi anlamda inanıyorum."

AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür de, kendilerini yalnız bırakmayan Köseoğlu ve Ecertaş'a teşekkür etti.

Kongrede, İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Cumhur Demir seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Sula Köseoğlu Ak Parti Türkiye Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title