Haberler

Bilecik Kayıp Liselinin Cesedi Gölette Bulundu

Kayıp liselinin cesedi gölette bulunduBİLECİK'in Söğüt ilçesinde geçen çarşamba gününden bu yana kayıp olan, dün çantası ve defterine yazdığı intihar notu gölet kenarında bulunan lise öğrencisi Kemal Kara'nın (16) cesedi dalgıçlar tarafından göletten çıkarıldı.

Kayıp liselinin cesedi gölette bulundu

BİLECİK'in Söğüt ilçesinde geçen çarşamba gününden bu yana kayıp olan, dün çantası ve defterine yazdığı intihar notu gölet kenarında bulunan lise öğrencisi Kemal Kara'nın (16) cesedi dalgıçlar tarafından göletten çıkarıldı.

Söğüt Anadolu Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Kemal Kara, geçen çarşamba günü okuldan eve gelmeyince ailesi durumu polise bildirdi. Polisin arama çalışmaları sürerken, Kemal Kara'nın okul çantası ile bir deftere yazdığı "Çok güzel hayatım oldu. Aileme hiç kızgın değilim. Hiç kimsenin suçu yok; yemin ederim. Aslında birkaç kişiyi öldürüp öyle intihar edecektim ama kimseye zarar vermek istemedim. Bu kararı hayattan sıkıldığım için verdim. Anne seni çok seviyorum" şeklindeki not ilçe yakınlarındaki Ertuğrulgazi Göleti kenarında bulundu.

Kemal Kara'nın cesedi de bugün dalgıçlar tarafından Ertuğrulgazi Göleti'nden çıkarıldı. kara'nın cenazi otopsi için hastane morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kara Söğüt Politika Güncel Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title