Haberler

Biga'ya Yeni Sanayi Sitesi Kurulacak

Biga'nın Savaştepe köyü mevkisinde, 320 dönüm alana kurulması planlanan 3 nolu sanayi sitesi için çalışmalara başlandı.

Biga'nın Savaştepe köyü mevkisinde, 320 dönüm alana kurulması planlanan 3 nolu sanayi sitesi için çalışmalara başlandı.

İlçedeki bir kafede düzenlenen toplantıya, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, İlçe Başkanı Ahmet Şahin, parti yönetimi, Biga 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bülent Dülger ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, yaptığı konuşmada, Biga'nın hem ticaret hacmi hem de yapılan işler bakımından, Çanakkale'nin bir tık ilerisinde olduğunu söyledi.

Çanakkale'nin ekonomisinin, Biga'da döndüğünü anlatan Karadağ, "İnşallah yeni sanayi sitemiz ile de güzel işler olacak.Türkiye sesini Biga'dan durabiliyorsa, bu sanayi sitesinde yapılan işlerle de inşallah bir kez daha ses duyurulacak. Biz bununla gurur duyuyoruz. Sağ olsunlar büyüklerimizde yolunu açıyorlar. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur güzel işler olur." diye konuştu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de çalışmalarla ilgili bilgi vererek, yakında yer tahsisine geçileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşim Karadağ Çanakkale Ak Parti Biga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title