Haberler

Bıçaklanarak öldürülen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülen Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi. Operasyona ilişkin görüntüleri paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hocaya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da "Ramazan Hoca" lakabıyla bilinen, kentteki vatandaşlara İslam'ı anlatan Ramazan Pişkin, bir süre önce geldiği İstanbul'un Fatih ilçesinde işletmeye başladığı çay ocağında dün öğle saatlerinde bıçaklanarak öldürülmüştü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Pişkin'in katil zanlısı E.B.'nin yakalandığı duyurdu.

RAMAZAN HOCA İŞLETTİĞİ ÇAY OCAĞINDA SALDIRIYA UĞRADI

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi'nde Ramazan Pişkin'e ait çay ocağında meydana geldi. Pişkin'in bıçaklandığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Bıçaklanarak öldürülen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Pişkin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Pişkin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Bıçaklanarak öldürülen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

BAKAN YERLİKAYA: KATİL ZANLISI YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyetin saatler süren çalışmalarının ardından Ramazan Pişkin'in katil zanlısı olan E.B.'nin yakalandığını duyurdu. Şüpheli E.B'nin olayda kullandığı bıçak ve kıyafetler de ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.

Bıçaklanarak öldürülen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

"KAHRAMAN POLİSLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından operasyona ilişkin görüntüleri paylaşarak "Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih'te dün uğradığı bıçaklı saldırıda maalesef hayatını kaybetmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca'nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hocaya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun" dedi.

Bıçaklanarak öldürülen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı İstanbul Beyoğlu Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (108)

Alkurt:

Tarikatlar emretti ben vurdum, demez. Tartistik vurdum der...Tarikatini koruma altina alir..eyyy ahali Türkiyedeki tüm tarikatlar kapansa mallarina el konulsa, ekonomi düzelir. Zaten tarikatlar paralarinin hepsini yurtdisina yatirmislardir bilde.. dini Tarikatlardan lkurtarin

1102
456
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Içeride hallederler merak etme. Bencede tarikat kapatılmalı. Namaz ibadet kulla yaratıcı arasında. Ayrıştırmak büyük günah.

yanıt616
yanıt257
mahalle sakini:

Tarikat doğru yol demektir bu işlere ve ahlaksız işlere girenlere tarikat denmez onlar ve aklı kıt olanlar öyle sanıyor dansöz oynatandan hoca Kuran'da örtü ayeti yok diyenleri profesör yaparsan sahte tarikatlar doğar.

yanıt309
yanıt501
süleyman koç:

yav kardeşim şu adamın tipine bak ne tarikati

yanıt232
yanıt59
Murat Aktas:

Ne biliyorsun da konuşuyorsun arkadaş.Adam Allah'ın kanunlarından başkasını tanımam diyen biriydi.Belki din düşmanları öldürdü.Her iki kesim de adamı öcü ilan etti.Hem bu tür cinayetleri sizin kafanızda ki insanların yapması daha muhtemel.

yanıt89
yanıt133
ÖNDER G:

Alkurt isteyen istediğini yapar tarikatlara kadar kapatılacak çok şey var niye onları söylemiyorsun... barlar meyhaneler çoğu dizi film program .. niye onlardan bahsetmiyorsunuz varsa yoksa hedefimiz islam

yanıt202
yanıt247
Dürüstçe:

İslam da yalan ve iftira büyük günahtır. İslamı yol edinenlerde bu günahlar olmaz. Ama sizin gibi islam düşmanlarında yalan dolan iftira sahtekarlık ne desen var… o yüzden cinayetin arkasında din düşmanlarının olması daha büyük olasılık

yanıt127
yanıt138
Timur:

MahalleSakini, Tarikat YOL demektir, doğru yol diyerek uydurma. Yollar her yere çıkabilir, o yüzden dikkat edeceksin. Kuran HEPSİNİ yasaklıyor, Allah'ın dinini bölüp hiziplere ayrılanları hatta Şura 13'te Şirkle suçluyor, ayetleri oku: Şura 42/13-15, Zümer 39/3, Zuhruf 43/65, Rum 30/31-32, Ali İmran 103 (3/103), Araf 7/3, Enam 153, Enam 159.

yanıt148
yanıt15
esrefpasali:

reiz duymasin,

yanıt2
yanıt3
esrefpasali:

sakin - İslam'ın kendisinden kaynaklan mayan tarikatlar, değişik zamanlarda insanların ritüellerini, hiyerarşisini, kurallarını ve liderliğini dizayn ettiği yapılar olarak karşımıza çıkmaktadır. İslam, bir tarikat değildir. Peygamber, bir şeyh olmadığı gibi, Kur'an da bir tarikat kitabı değildir.

yanıt44
yanıt2
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title