Haberler

Beylikdüzü'nde Herşey Kadına Dair

Güncelleme:

'Kadına Dair' adlı panel, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenildi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleşen 'Kadına Dair' adlı panel, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenildi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Kadına Dair" adlı panelin yöneticiliğini Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi Dr. Atilla Yılmaz yaptı. Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük yaptığı konuşmada, kadın ve erkeğin her anlamda eşit haklara sahip olduğunu, erkeğin kadına ve hayatına saygı duyması gerektiğini vurguladı.

Anne Olmak Büyük Bir Değer!

Söz sırasını alan ünlü Yazar Sevda Türküsev ise, "Şunu unutmayalım ki dünya nüfusunun yarısı kadınlardan oluşuyor ve insanlığın yetişmesindeki en büyük etkenlerden biri de biz değerli annelerdir" dedi. Arel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Av. Esra Hatipoğlu da 'Kadına Dair' adlı panelde Türkiye'de kadın ve erkeklerin hukuk sistemindeki haklarından ve öneminden bahsetti.

"Kadın ve Erkek İki Elmanın Yarısı Gibidir"

Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Türkgenç yaptığı konuşmada, 'Erkeklerin hayatında kadınların yeri ve önemi çok büyüktür. Kadın ve erkek iki elmanın yarısı gibidir" dedi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına programa katılan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, programa katılan konuşmacılara plaketlerini takdim etti.

Programa birim müdürleri ve Beylikdüzü Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz de katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Süleyman Küçük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title