Haberler

Beylikdüzü'nde Anneler Günü Pikniği

Beylikdüzü Belediyesi, Anneler Günü'ne özel düzenlediği piknikle, annelere halaylı türkülü unutulmaz bir gün yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi, Anneler Günü'ne özel düzenlediği piknikle, annelere halaylı türkülü unutulmaz bir gün yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Enver Adakan Koruluğu'nda düzenlenen Anneler Günü Pikniği programına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Etli pilav, ayran, ızgara köfte, Osmanlı macunu gibi ikramların yapıldığı programa, İstanbul AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve belediye birim çalışanları ile ilçe halkı katıldı.

Programa eşiyle birlikte katılan Başkan Yusuf Uzun tüm annelerin gününü kutladı. Başkan Uzun, "Çocukları kaç yaşında olursa olsun; annelerinin mutluluğuyla mutlu olur. Peygamberimizin ifade ettiği gibi, 'Cennet annelerimizin ayaklarının altındadır' ve annelerimiz için ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz " dedi.

Etkinliğe katılan Milletvekili Tülay Kaynarca ise, "Ankara'dan gelirken annemin elini öpüp duasını aldım. Değerlerimizde, anne ve baba farklıdır. Onların duasının, bereketinin yüceliğine inanırız" diyerek tüm annelerin bu özel gününü kutladı. Daha sonra alandaki tüm kadınların bu özel gününü tek tek kutlayan Milletvekili Kaynarca, Başkan Uzun ve eşi, annelere karanfil hediye etti.

Programda sevilen sanatçı Gamze Özçelik de verdiği konserle katılımcıları coşturdu. Söylediği türkülerle herkesi halaya davet eden Özçelik, hem eğlendirdi hem de yorumuyla kulakların pasını sildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Tülay Kaynarca Anneler Günü Yusuf Uzun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title