Haberler

Beylikdüzü Belediyesinden Sporculara Malzeme Desteği

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Spor Malzemesi Dağıtım Programı kapsamında 20 spor kulübüne branşlarına göre spor malzemesi dağıttı.

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Spor Malzemesi Dağıtım Programı kapsamında 20 spor kulübüne branşlarına göre spor malzemesi dağıttı. Spora desteğini esirgemeyen Beylikdüzü Belediyesi, 20 spor kulübüne spor malzemesi hediye etti. Malzeme dağıtım törenine Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Yalçın da katıldı.

Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Yalçın, Soçi'de devam eden Kış Olimpiyatları'nda mücadele eden Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü Sporcusu Sebahattin Oğlaga'ya başarı dilerken, Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olan Gürpınar İMKB Lisesi öğrencisi Bahadır Güneş'i de kutladı.

"DESTEK BAŞARIYI ARTIRACAK"

Beylikdüzülü sporcuların bir yılda elde ettiği başarıların ödüllendirilmesi programının her yılın Haziran ayında yapılacağını belirten İsmail Yalçın, kulüplere malzeme yardımı programının da Ekim'de gerçekleştirileceğini ifade etti. Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Yalçın, sağlanan desteklerin sporda başarıyı da artıracağına dikkat çekti.

"ŞAMPİYON SPORCULAR ÇIKACAK"

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de, İstanbul'da kulüpler birliği kurularak spora bu denli destek veren başka bir belediye olmadığını belirterek, yapılan yatırımların Beylikdüzü'ndeki sporda başarı kazanılmasını sağladığını ifade etti.

Yeşil, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi'nin tamamlanmasıyla birçok spor branşında spor yapabilme imkanı doğacağını ve ileride şampiyon sporcuların çıkacağına inandığını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği'nin birlikte organize ettiği programda konuşmalar sonrasında Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Av. Ercan Ay, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, spor kulüplerine malzeme dağıttı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Soçi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title