Haberler

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Odeabank ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı ile Odeabank arasında yapılan göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni, kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Beşiktaş İntegral Arena'da düzenlenen imza törenine başkan Fikret Orman, basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse, Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Korkmaz ve genel müdür yardımcısı Cem Muratoğlu ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı oyuncuları katıldı.

FİKRET ORMAN: "SPONSORLUK KONUSUNDA FARK YARATTIK"

İmza töreninde bir konuşma yapan başkan Fikret Orman, Beşiktaş camiası olarak bankacılık sektörünün yenilikçi oyuncusu olan Odeabank ile işbirliğine gitmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bankacılık sektörüne hızlı bir giriş yaparak kısa sürede fark yaratan Odeabank ile işbirliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Odeabank'ın kadın basketbol takımımızın saha içi ve saha dışında hızla büyümesine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kendilerine Beşiktaş ailesine 'hoş geldiniz' diyorum. Bu işbirliğinin artarak devam edeceğini umuyorum. Odeabank ile epey bir zamandır görüşüyorduk. İletişim ve dayanıklı tüketim konusunda sponsorluklarımız var. Bankacılık sektöründe de bir ortaklık arıyorduk. Bizde sponsorluk anlaşmaları imza attığımız gün başlar. Sponsorlarımızın memnuniyetlerine çok dikkat ediyoruz. Bu 'kazan-kazan' ilkesine dayanan bir anlaşmadır" dedi.

"SPONSORLUK KONUSUNDA FARK YARATTIK"

Orman, "Odeabank'ın büyük bir camiayla yaptığı işbirliği var. Orada isim sponsoru olan Odeabank, bizde forma göğüs sponsoru. Bununla alakalı başvurumuzu yaptık. Herhangi bir sıkıntı yok. Bu haftaki maça Odeabanklı formalarla çıkacağız. Ben ve arkadaşlarım sponsorluklar konusunda bir fark yarattık. Bütün adımlarımızı planlı bir şekilde atıyoruz. Tüm ortaklarımızın mutlu olmasına gayret ediyoruz. İnşallah Odeabank da farkımızı görecektir" diye konuştu.

HAKAN ÖZKÖSE: "İŞBİRLİĞİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, imza töreninde yaptığı değerlendirmede Odeabank ile işbirliğine gitmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi ve şunları söyledi:

"Kadın basketbol takımımızın bankacılık sektörünün genç ve dinamik kurumu Odeabank ile işbirliğine gitmesi memnuniyet verici. Bu işbirliğinin başarılı olacağını ve uzun yıllar süreceğini düşünüyorum. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

AYŞE KORKMAZ: "BEŞİKTAŞ'IN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK"

Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Korkmaz, yaptığı kısa konuşmada Odeabank olarak Beşiktaş'ın gücüne güç katmaya geldiklerini söyledi.

CEM MURATOĞLU: "DİNAMİK YAPIMIZA UYGUN ÖNEMLİ BİR PAYDAŞ EDİNDİK"

Odeabank Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada Beşiktaş ile işbirliğine gitmekten dolayı gurur duyduklarını söyleyerek, "Vizyon ve altyapımızla bankacılık sektöründe bir rüzgar yarattık. Hedefimiz herkesi kişiye özel bankacılıkla tanıştırmak. Bankacılık da basketbol gibi bir ekip işi. Uyum içinde üst düzey oynayan bir basketbol takımı gibi biz de kendi kadromuzla başarılı olma gayretindeyiz. Kadın basketbol takımlarına destek vermekten gurur duyuyoruz. Dinamik yapımıza uygun önemli bir paydaş edindik. İşbirliğinin sonuçlarını yakında göreceğiz. Başarılarıyla göğsümüzü kabaracağına inandığımız Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın aldığımız en doğru kararlardan biri olduğuna inanıyoruz. İşbirliğinin tüm Beşiktaş camiasına ve Odeabank ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Korkmaz'a üzerinde kadın basketbol takımının oyuncularının imzasının bulunduğu bir forma hediye etti.

Daha sonra Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı oyuncularının da katılımıyla toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Korkmaz Fikret Orman Odea Bank Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title