Haberler

Belemedik Tabiat Parkı'nda Tren Kazası

Güncelleme:

Adana'da Belemedik Tabiat Parkı'nda özçekim yaparken trenin çarptığı kadının şans eseri faciadan dönülen olayı kameraya yansıdı. Pozantı Belediye Başkanı, benzer kazaların önüne geçmek için önlem alacaklarını açıkladı.

ADANA'da manzarası ile ilgi çeken Belemedik Tabiat Parkı'nda hemzemin geçitte özçekim yapan kadınlardan biri mesafeyi ayarlayamayınca koluna tren çarptı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün Pozantı ilçesinde Belemedik Tabiat Parkı'nda meydana geldi. Bir grup amatör fotoğrafçı, sonbahar manzarası çekmek için parkta gezinmeye başladı. Tarihi tren tünellerinden geçen kadın fotoğrafçılar, arkalarına yaklaşan bir trenin önünde, hemzemin geçitte özçekim yapmaya karar verdi. El işareti yapıp, gülerek poz veren 3 kadından 1'i mesafeyi iyi hesaplayamayınca tren, kadının koluna çarptı. Yaralanma olmazken, o anlar, özçekim yapan kadınlardan birinin kamerasına yansıdı. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, son zamanlarda buna benzer kazaların çok fazla yaşandığını belirterek, fotoğrafçıları uyardı. Başkan Çay, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) yetkilileriyle önlem almaya hazırlandıklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pozantı Adana Güvenlik Kaza Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title