Haberler

Belediye başkanının otomobille çarptığı yaşlı çiftin ölmesi Başkan Çaylı tutuklandı

Makam otomobiliyle çarptığı karı kocanın ölümüne neden olan Karaçulha Belde Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, tutuklandı.

Makam otomobiliyle çarptığı karı kocanın ölümüne neden olan Karaçulha Belde Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, tutuklandı.

Çaylı'nın kullandığı 48 FK 001 plakalı makam otomobili, Fethiye- Antalya karayolunun Yayla Esenköy mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Boyacı (71) ile eşi Rabia Boyacı'ya (61) çarpmış, karı koca olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Çaylı, ifadesinin ardından Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. Çaylı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece "Kazayla ölüme sebebiyet verme" suçundan tutuklandı.

Jandarma eşliğinde adliyeden çıkarılan Çaylı, gazetecilere, talihsiz bir kaza yaşadığını, mahkemenin tutukluluğuna kararı verdiğini söyledi.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Çaylı, "Bu konuda benim hiç suçum yok. Adalete anlattım, trafik raporları da 8'de 6 karşı tarafı suçlu buldu. Diyecek bir şey de bulamıyorum, karşı tarafından acısı var. Ben de cezaevine giriyorum" dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Çaylı, eşi Şerife ve yakınlarına sarıldı. Çaylı, daha sonra jandarma tarafından cezaevine götürüldü.

Bu arada CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ile Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Çaylı'yı görmek için Fethiye Adliyesi'ne geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Fethiye Adliyesi Yusuf Çaylı Karaçulha Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title