Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Güncelleme:

Atatürk Anıtı'ndaki tören İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek'in çelenk sunması Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a ithaf edilen sergiden görüntü 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı ÇORUM - Çorum'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Atatürk Anıtı'ndaki tören

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek'in çelenk sunması

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a ithaf edilen sergiden görüntü 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

ÇORUM - Çorum'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Çorum'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törende Başöğretmen Atatürk ve hayatını kaybeden öğretmenler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Devlet Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törende ise mesleğe yeni başlayan öğretmenler için temsili yemin töreni düzenlendi.

Vali Mustafa Çiftçi, törende, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğretmenlere hediye verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce de Batman'ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın anısına Çorum Belediyesi Sanat Galerisi'nde resim sergisi açıldı. Sergide, kentteki öğretmenlerin yaptığı resimler yer aldı.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da Öğretmenler Günü dolayısıyla belediye bünyesindeki çeşitli birimlerde görev yapan öğretmen ve eğitmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Öğretmenler Günü Barış Ayhan Toplum Güncel Haberler

title