Haberler

Polis memuru, yol verme tartışması yaşadığı sürücüyü bacağından vurdu

Güncelleme:

İstanbul'da bir polis memuru, trafikte yol verme tartışması yaşadığı sürücüye tabancayla ateş etti. Bacağından yalanan sürücü hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise gözaltına alındı.

İstanbul Bayrampaşa'da kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte çıkan yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından silahla vurarak yaraladı. Yaralı, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ise gözaltına alındı. Olaydan geriye ise bu görüntüler kaldı.

Polis memuru, yol verme tartışması yaşadığı sürücüyü bacağından vurdu

'YOL VERME' TARTIŞMASINDA SİLAHINI ÇEKTİ

Olay saat 14.30 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kendisine ait araçla izinli olduğu gün seyir halinde olan polis memuru ters yöne girdi. Bu sırada karşı yönden gelen sürücü ile polis memuru arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kızışmasıyla birlikte polis, diğer sürücüyü silahla bacağından vurdu. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırdı. Polis ise gözaltına alındı.

Polis memuru, yol verme tartışması yaşadığı sürücüyü bacağından vurdu

SİLAH SESİNİ DUYANLAR DIŞARIYA ÇIKTI

Silah seslerini duyan mahalle sakini Sadık Şengül, "Biz içerideydik, silah sesi duyduk. Önce kavga seslerini duyduk, sonra dışarı çıktık. O anda silah seslerinin de geldiğini duyduk. Yaralanan adamın yerde olduğunu gördük. Öncesinde kavga, bağrışma seslerinin geldiğini duydum. Yaralının durumu iyiydi, bacağından kan aktığını gördük. Hastaneye götürdüler" dedi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

yasin yaşaran:

Derhal gorevine son verilmeli ve bir daha kamuda gorev verilmemeli

67
28
yanıtYanıtla
Cansu Soykan:

Önüne geleni polis yaptınız şu ülkede. Yeter artık

56
27
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Teröre destek verenlerin oranı yüzde 48'e ulaştı önüne gelen terörist oldu bu ülkede demiyor da polis hangi biriyle uğraşsın.

yanıt10
yanıt21
İbrahim Demirel:

Polis olman millete eşkiya gibi davranmanı gerektirmez. Eğer adam sana vurmaya kalkar yada hakaret ederse en fazla tutuklarsın eğer adam sana silah doğrultursa o zaman vurma yetkin vardır. Polislere büyük bir sevgim ve saygım var ama bu şekilde kimse davranamaz..

46
15
yanıtYanıtla
Zeki null:

eline sağlık

20
38
yanıtYanıtla
virtueslife:

toplum olarak pskolojik tedaviye ihtiyacımız var.Ayırt etmeden herkesin.

33
3
yanıtYanıtla
Hacer Güler:

Bir sağlıkçı olarak; 6 defa polislik sınavına girdim çok çalıştım çok istedim çünkü yapmayı istediğim ilk meslek polislikti defalarca rekor kırdım çokta iyi kpss puanları aldım. Ama beni polis yapmadılar.; parkurda yazması yere düştükten sonra mıy mıy edip bırakan kızlar, uyustirucu kullanan erkekler, 60 kpss puanlı şahıslar ve iki kelimeyi bir araya getiremeyip sırf kibrinden polis olmak isteyen safsataları polis yaptılar. Olacağı buydu tebrikler dayılı sistem, tebrikler tabanı çökmüş eğitim sistemi??

25
5
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Dayı bulacaktın hacı

yanıt0
yanıt0
SFs Karaca:

şu tip bile polis olduysa vay bu emniyetin haline

19
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

eskiden o cadde çift yönlüydü artan trafikten dolayı o mahallede bütün sokak ve caddelerin hemen hemen hepsi tek yön oldu ama kurallara pek uyan yok yıllarca araç kullandığım o yollarda magandalar yüzünden korkarak araba kullanıyorum insanlar insan sıfatından çıkmış trafikte veya yaya farketmez kimse birbirinin hakkına saygı göstermiyor

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title