Haberler

Bayram Şit'ten Geleceğin Şampiyonlarına Nasihat

DENİZLİ'nin Türk güreşine armağan ettiği en önemli isimlerden olimpiyat şampiyonu Bayram Şit, Denizli Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, geleceğin yıldızlarıyla bir araya geldi.

DENİZLİ'nin Türk güreşine armağan ettiği en önemli isimlerden olimpiyat şampiyonu Bayram Şit, Denizli Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, geleceğin yıldızlarıyla bir araya geldi. Şit, genç sporculara çok çalışmalarını öğütledi.

1952 Helsinki Olimpiyatları'nda elde ettiği şampiyonluk ve 1954 yılında Tokyo'da kazandığı dünya ikinciliğinin yanı sıra pek çok önemli turnuvada kürsüye çıkan 86 yaşındaki Bayram Şit'e ziyaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Güreş İl Temsilcisi Ahmet Ali Aki ve İşadamı Hüseyin Çetinkaya eşlik etti. Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Gökkaya ve genç güreşçiler tarafından karşılanan Şit, anılarını ve tecrübelerini geleceğin şampiyonlarına anlattı. Genç sporculara nasihatler veren Bayram Şit, zorlu durumlarda pes etmemeleri, hedeflerine konsantre olmaları ve çalışmaktan vazgeçmemeleri gerektiğini söyledi.  Ziyaretin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü tarafından ünlü güreşçi Bayram Şit'e plaket verildi.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çetinkaya Denizli Tokyo Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title