Haberler

Bayram Dönüş Yolunda Kaza: 5 Yaralı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra 7 metreden Delibaş Deresi'ne uçtu.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra 7 metreden Delibaş Deresi'ne uçtu. Su bulunmayan dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Kaza Sorgun E-88 karayolu üzerinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Bayram tatili için geldiği Sivas'tan İstanbul'a dönen Arif Doğan (47) yönetimindeki 41 FB 239 plakalı otomobil, sürüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı, ardından da su bulunmayan Delibaş Deresi'ne uçtu. Kazada sürücüsü Doğan ile araçta bulunan eşi Satı (43), kızı Gülcan (10) ve Nurcan (24) ile Güllü Çoban (49) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan kurtarılarak Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Otomobil ise olay yerine çağrılan vinç yardımı ile Delibaş Deresi'nden çıkartıldı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - Sorgunyozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arif Doğan Yozgat Sorgun Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title