Haberler

Elinde Tespihle Arama Yapan Başkomisere 2. Sürgün

Güncelleme:

Abdullah Oğuz Bayraktar'ın ofisindeki aramada bacak bacak üstüne attığı fotoğraflarla gündeme gelen Başkomiser Recep Can, ikinci kez sürgün edildi.

Türkiye'yi sarsan 'Büyük Rüşvet Operasyonu'nda eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın ofisinde yapılan aramada bacak bacak üstüne atarak elinde tespihle aramaları yöneten ve ofis çalışanlarına lahmacun siparişi verdirttiği öne sürülen Başkomiser Recep Can, sürgün gönderildiği Sadabad Karakolu'ndaki görevinden de alındı.

İDARİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Hürriyet'in haberine göre; Gizlice çekilen operasyon görüntüsü sosyal medyaya sızınca Başbakan'ın da konuşmalarında 'külhanbeyi' diye tepki gösterdiği Başkomiser Can, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği'ne gönderildi. Can hakkında açılan idari soruşturma sürüyor.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Erdoğan, Başkomiser Recep Ca'ın bacak bacak üstüne attığı görüntüleri için "Son günlerde olan bu olay uluslararası boyutları olan, yerel taşeronları olan bir operasyondur. Bu operasyon hükümete karşı atılmış bir adımdır. Şu hale bakın. Yürütmenin mensubu bir eve baskın yapacak. Baskın yaptığı evde bacak bacak üstüne atacak, eline tespihi alacak külhanbeyi gibi. Bir de yemek ısmarlayacak bu nasıl bir iş. Bunu yapan yargı mensubunu seyir mi edeceğiz. Gereğini neyse bunu yaparız" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Oğuz Recep Can Türkiye Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

kayserilisefaku2@hotmail.com:

oyum inadına bu durumlardan sonra başbakana

28
41
yanıtYanıtla
AHMET UĞURseegal27@hotmail.com:

EY RECEP ALLAHIN ADALETİ TECELLİ ETTİĞİ ZAMAN BÜTÜN MAZLUMLAR SENİN YAKANA YAPIŞTIĞI ZAMAN NE YAPACAKSIN BİR GAZİ OLARAK SİZE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ÇÜNKÜ;SİZ ŞEHİT VE GAZİ HAKLARINI İYİLEŞTİRDİK DİYE MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN SÖYLEDİNİZ MİLLET TE İNANDI OYSA SİZ BİZİM HAKLARIMIZI GASP ETTİNİZ DEVLETİN VERDİĞİ MADALYAYI SİZE İADE EDECEĞİM ALINDA NERENİZE TAKARSANIZ TAKIN.BURDAN İNANMAYAN AMPÜL KAFALILARA SÖYLÜYORUM BAKIN ESKİ KANUNA GÖRE BÜTÜN SAĞLIK GİDERLERİ DEVLET TARAFINDAN KARŞILANIRDI SİZİN RECEP BABANIZIN İYİLEŞTİRDİM DEDİĞİNDEN SONRA ÇOCUĞUMU HASTANEYE YATIRDIM 2 GÜNLÜK MASRAF 180 LİRA ÖDEDİM BUMU ADALETİNİZ .PARANCA SAĞLIĞA DÖNÜŞTÜ HER ALAN BÖYLELİKLE SAĞLIKTA DA İYİLEŞTİRME YAPTIK YALANINIDA GÖRÜN.

29
36
yanıtYanıtla
CESURcsaridogan@hotmail.com:

GAZİ DEDE, kafanı ya bulamışlar ya zaten bulanıktı. Devlet hastanesine gidersen değil muayene, ilaç, ameliyat evrak fotokopisi bile BEDAVA. Ama sen Özel hastaneye gidersen farkını vereceksin be DEDEM. Ah be DEDEM ver sen o madalyayı düşürür üzerine bastırırsın bu kafayla.

yanıt0
yanıt0
BENCEelfncl_1980@hotmail.com:

ÖZEL HASTANEYE GİDERSEN MUAMELE HERKESE AYNI SAYGILAR GAZİM

yanıt0
yanıt0
medyumvadenta38@hotmail.com:

böle adamları polis yapıyorlarya sanki türkiyede adamy yok gibi binlerce işşsi var şunun yaptığı harekete bak .bu adam böle kişilere bu şekilde davranıyorsa normal bir vatandaşa ne yapıyordur düşünmek bile istemem bence atın bunu meslekten yeri yok

43
22
yanıtYanıtla
bosnalibosnali40@gmail.com:

zorunamı gitti helal olsun polisime yedirme hırsıza

yanıt0
yanıt0
Tamershumi_tamer@hotmail.com:

Rüşvet alıp verseydi hırsızı yakalamasaydı 10 numara polis olurdu el üstünde tutulurdu şimdi vatan haini oldu

yanıt0
yanıt0
karslısevgiyehasretben@hotmail.com:

inadına akp

34
27
yanıtYanıtla
kandıralıayhangocmenoglu@gmail.com:

bu polis el altında gerekli maddi desteği ald zaten görevden atsalar ne olacak yedi sülalesi doyar artık polise laf söyleyen gezicilerde sahiplenir oldu kıvrak kemalin kıvrak seçmenleri

27
33
yanıtYanıtla
VATANDAŞvatan@das.com:

BEN OLSAM BU ADAMI DANSÖZ GİBİ TÜRKİYENİN BÜTÜN İLLERİNE SÜREREK OYNATIRIM. SÜRÜN HAİNİ...

44
16
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title