Haberler

Başkan Minik Sporcuları Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu Sabah saatlerinde antrenman yapan minik sporcuları ziyaret etti.

Belediye Başkanını yanlarında gören minik öğrenciler Başkanı alkışlarla, en büyük başkan bizim başkan tezahüratları ile karşıladılar. Hakkari Belediyesi bünyesinde hizmet veren Belediye spor Kulübü her yıl düzenlenen yaz futbol okullarında geleceğin futbolcularını yetiştiriyor. Hakkari Belediye spor Kulübü Başkanı Tahir Tekin yaptığı açıklamada, Sayın Belediye Başkanımızın ziyareti bizi ve öğrencilerimizi oldukça sevindirmiştir. Kendilerine bizleri ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımızın her koşul altında yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç ve moral veriyor. Hakkari Belediyesi Spor Kulübü olarak Futbol dalında hizmet veriyoruz. Bizim için altyapı çok önemli. Bu bağlamda her yıl değişik yaş guruplarında yaz futbol okulu açıyoruz. Kulüp olarak amacımız, bu çocuklarımızın hem ahlaki, hem de bedensel olarak gelişimlerini sağlayıp A-takımımıza sporcu yetiştirmek ve karakterli birer kişi olarak memlekete faydalı olmalarını sağlamaktır" dedi.

Haftanın 7 günü 250 ye yakın genç sporcu ile Şehir stadında çalışmaların yapıldığını söyleyen Temel, "Haftanın 7 günü sabah 08-12 yaş grubuna öğleden sonra ise 13-18 yaş gruplarındaki çocuklarımıza antrenman yaptırıyoruz. Onların gelişimleri için elimizden gelen bütün gayreti göstermekteyiz. İçlerinde çok yetenekli futbolcular var. Bu sporcular inşallah Belediye sporun ve Hakkari futbolunun geleceği olacaklar. Ücretsiz düzenlediğimiz bu organizasyon devam edeceğinden kaydını yapmak isteyen öğrencilerimiz gelip kayıtlarını yaptırabilirler. " diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Hakkari Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title