Haberler

Başkan Fazlı Kılıç'tan Gündüz Esnaf Ziyareti

Güncelleme:

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Günününün büyük bölümünü vatandaşlarla geçiren Başkan, yaptığı "Halk Meclisi" istişare toplantılarından adeta dinlenmiş olarak çıkıyor. Esnaf Ziyaretleri ve İstişare Toplantılarına zaman zaman Bölge Milletvekilleri de iştirak ediyor.

Başkan Fazlı Kılıç, görevi devraldığı 2004 yılından bu yana, Kağıthane'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. İlçenin Tarihi dokusunu da koruyarak, Kentsel Dönüşüm çalışmalarını sürdüren Fazlı Kılıç, yaptığı her çalışmada 500 000 kişilik bir aile olarak nitelendirdiği vatandaşların görüş ve fikirlerine başvuruyor.

13 Nisan Cuma günü Harmantepe Konferans Salonunda yapılan "Halk Meclisi"ne İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer de iştirak etti. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'la birlikte AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan'ın da katıldığı toplantıda İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Hazıroğlu, Belediye Meclis Üyesi Derye Uzunboy, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nermin Külahlı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Tozar, Hakan Demirkan, Kamile Hacıömeroğlu ve Özgül Kaya, Harmantepe Mahalle Muhtarı Hamza Çelik, Yahya Kemal Mahalle Muhtarı Yusuf Lafçı, Mahalle Başkanları Mahmut Kaya ve Turgut Özyılmaz, Kadın Mahalle Başkanı Havva Bilgen, Cami Dernek Başkanları, STK Temsilcileri ve Mahalle sakinleri de hazır bulundular.

Harmantepe Mahallesinde yapılan çalışmaları, Kağıthane'deki değişim ve dönüşümü içeren sunumdan sonra açılış konuşmasını yapan Mahalle Başkanı Turgut Özyılmaz, Belediye çalışmalarıyla gurur duyduklarını söyleyerek, Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Sayın Milletvekiliyle gündüz esnafları ziyaret ettik" diyerek, Millevekilimizin Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın nabzını tuttuğunu ve halkımızın sözcüsü olarak aldığı notlarla Ankara'yı bigilendireceğini ifade etti. Harmantepe Mahallesinde yapılan bir yıllık çalışmanın değerlemdirmesini bu Mecliste istişare edeceklerini söyleyen Fazlı Kılıç, İlçede yapılan çalışmalar hakkında da özet açıklamalarda bulunarak, Milletvekilimize ve toplantıya katılanlara teşekkür etti. Başkan Fazlı Kılıç, daha sonra Mahalle Sakinlerinden gelen soruları da cevaplandırdı.

Harmantepe Mahalle Muhtarı Hamza Çelik, Belediyenin çok güzel hizmetler sunduğunu söyleyerek, Mahalleliler adına Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer, genel manada Hükümet çalışmalarından örnekler vererek, 12 yıllık Kesintisiz Eğitim ve Katsayının kaldırılması hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da, 8 yıldan beri her sene bu toplantı ve çalışmaların yapıldığını söyleyerek, Memleketi halkla birlikte yönettiklerini ifade etti. Güçlerini halk istişarelerinden aldıklarının altını çizen Sami İlhan, Hükümetimize, Büyükşehir Belediyemize ve İlçe Belediyemize teşekkür ederek, toplantının hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sevim Savaşer Fazlı Kılıç Sami İlhan Kağıthane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title