Haberler

Başkan Çerçioğlu Gözpınar Mahallesini Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler ilçesine bağlı Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler ilçesine bağlı Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahalleye CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile birlikte gelen Başkan Çerçioğlu'na mahalleli kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Kadınlar mahallenin girişinde karşıladıkları Başkan Çerçioğlu'na evlerinde yetiştirdikleri çiçeklerden bir buket çiçek ve yazma hediye etti.

Kendisini köy kahvehanesinde misafir eden kadınlarla birlikte oturan Başkan Çerçioğlu "Kadınlarımızın Aydın'da yapacağı daha çok iş var. Kadınlarımızın desteğiyle Aydın'a daha uzun yıllar hizmet vermeye devam edeceğiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Mahalleden askere gidecek yedi gence de hayırlı teskereler dileyen Başkan Çerçioğlu "Bugün çocuklarımızı askere uğurluyoruz, inşallah teskerelerini aldıklarında da geliriz. Sağ salim gidip gelsinler. Allah'a emanet olun, sizlerle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Mahallelilerle sohbet eden Başkan Çerçioğlu, vatandaşların Sarı Civciv taleplerinin de hemen yerine getirileceğini söyledi. Vatandaşlar mahallerine verilen hizmetler ve yapılmaya başlanan mahalle yolu için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özlem Çerçioğlu Gözpınar Efeler Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title