Haberler

Başkan Büyükaslan'dan Babalar Günü Mesajı

Güncelleme:

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, "Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu vardır." dedi.

Başkan Büyükaslan, "Babalar Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajda; "Aile, anne, baba ve çocuklardan oluşan bir bütündür. Ailede babanın varlığı çocukların özgüven kazanmalarında önemli bir unsurdur. Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur. Babalarımızın, toplumumuzun değer yargılarını bize öğretmesi, bilinçlenmemizi sağlamaları yönüyle yaşamımızda büyük önemi vardır.

Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Babanın erdemleri çocukların servetidir. Çocukluk çağında, baba korumasından daha güçlü bir ihtiyaç düşünemiyorum. Bu nedenle, yaşamımızın her anında fedakârlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olan, bize her zaman doğruyu gösteren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan babalarımızın 'Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Büyükaslan Babalar Günü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title