Haberler

Başkan Baran Yüzük Taktı, Nikah Kıydı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu önce Neslihan ile Aykut çiftinin nişan yüzüklerini taktı sonra da Tuğba ile Cenk çiftinin nikahını kıydı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu önce Neslihan ile Aykut çiftinin nişan yüzüklerini taktı sonra da Tuğba ile Cenk çiftinin nikahını kıydı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonunun büyük kısmını gençlere ayırdı, bir ömür için evet diyecek olanların o mutlu anlarına ortak oldu. Başkan İsmail Baran, ilk olarak Körfez'de Ahmet Bayraktar'ın kızı Neslihan ile Aykut çiftinin nişan merasimine katıldı. Burada aile yakınları ile sohbet eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mutluluklar dileyerek genç çiftin nişan yüzüklerini kesti.

Başkan İsmail Baran daha sonra Körfezli gençlerin en mutlu olan nikah merasimlerine katıldı ve bazı çiftlerin de nikahını kıydı. Başkan Baran, Tuğba ile Cenk çiftinin de nikahını kıydı ve onlara bir ömür mutluluklar diledi. Başkan İsmail Baran, evlilik cüzdanlarını gelin hanıma takdim ederken, damada da 'itaat et, rahat et' tavsiyesinde bulundu. Genç çiftlere ayrıca Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Bayraktar İsmail Baran Körfez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title