Haberler

Başkan Arusoğlu, İlçe Esnafını Gezdi

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Hasan Arusoğlu İlçe esnafı gezdi.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Hasan Arusoğlu İlçe esnafı gezdi.

Başkan Arusoğlu ilk olarak ilçedeki esnafı dolaşarak, sorunlarını dinledi. Esnafla sohbet eden Başkan Arusoğlu, belediye hizmetlerinin kesintisiz devam ettiğini belirterek, hızla gelişim gösteren Bozova'nın, yapılan hizmetlerle ve ilklerle farkını ortaya koyduğunu söyledi.

Esnaflar da Başkan Arusoğlu'na sevgi gösterisinde bulunarak, destek verdi. Tüm ilçe esnafını gezmeyi gönlü arzulamasına rağmen vakit yetersizliği nedeniyle yetiştiremediklerini anlatan Arusoğlu, "Girdiğimiz esanfın yanında sohbet ettik, tek tek konuştuk, sıkıntılarını, sorunları ele aldık. Hemen gir çık olmazdı. Ayrıca tüm esnaflar tanıdığımız yada akrabamız olunca ziyaretler de uzun sürdü. İnşallah esnafımız ve halkımızın ziyaretlerini devam ettireceğiz. Bunda sonrada 'durmak yola devam' diyeceğiz. İlçemizin birçok konuda sıkıntıları var, biliyorum. Daha önce de dile getirdik ama yine söylemek istiyorum. Biz şimdiye kadar dar çerçevede çalışabildik. İlçemizin nüfusu düşük, gelirimiz azdı. Artık ilçemizin nüfus oranı yükseliyor İlçemizin geliri çoğalıyor. Bundan sonra ilçe merkezi ve tüm mahallerimizde istediğimiz şekilde hizmetleri sunacağız Bozovalılara tek sözüm büyük Şehrin büyük Bozova'sı olacağımızdır. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Arusoğlu Şanlıurfa Ak Parti Bozova Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (1)

dunya fanıesmer1907@hotmail.com:

ilce esnafı soyleyın arusogluna şimdiye kadar arabanla yanımızdan geçerken selam vermezdinde şimdi dükkânımıza geliyosun.soyle baban mustafa arusoglu bozovayı30 sene geri goturdu .sen 50 sene geri götürdün.git artık oküzdan köyüne 170 bin zeytin ektin belediye kepçesiyle,işkur isçisiyle daha ne istiyorsun.yetmedimi sen bunun vebalini ödeyemezsin kul hakkı yeme artık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title