Haberler

Başbakan Erdoğan: Adnan Şenses'e Allah'tan Rahmet Diliyorum

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merhum Adnan Şenses'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiasına başsağlığı diledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Şenses'in 50 yılı aşan başarılı sanat geçmişiyle her türlü takdire mazhar olduğunu belirterek, "Şenses, beste ve güfteleriyle halkımızın gönlünde müstesna bir yere sahiptir" ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan, sanatçı Adnan Şenses'in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Türk musikisinin usta yorumcusu Adnan Şenses'in vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Erdoğan, "Yarım asrı aşan başarılı sanat geçmişiyle her türlü takdire mazhar olan Adnan Şenses, beste ve güfteleriyle halkımızın gönlünde müstesna bir yere sahiptir" ifadelerini kullandı.

Adnan Şenses'in geride bıraktığı eşsiz eserleri ve özgün yorumuyla, gelecek nesiller tarafından da örnek ve saygın bir sanatçı olarak anılmaya devam edeceğine inandığını kaydeden Erdoğan, merhum Adnan Şenses'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiasına başsağlığı diledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adnan Şenses Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title