Haberler

Baş ağrısı ile uykuya dalan öğretmen ölü bulundu

Güncelleme:

Antalya'da yaşadığı baş ağrısının ardından uyuyakalan 38 yaşındaki öğretmen İdris Küçük, hayatını kaybetti. Polis, Küçük'ün ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1050 Sokak'ta bulunan Yakamoz Apartmanı'nda meydana geldi. Dün ailesiyle birlikte İstanbul'dan gelen öğretmen İdris Küçük, saat 23.00 sıralarında başının ağrıdığını belirterek uyudu.

EŞİNİN HAREKETSİZ YATTIĞINI FARK ETTİ

Yaklaşık bir saat sonra eşinin yatakta hareketsiz yattığını fark eden Pınar Küçük, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, İdris Küçük'ün yaşamını yitirdiğini belirledi.

Küçük'ün ölümüyle ilgili polis soruşturma başlatırken, cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Küçük Muratpaşa Haberler

500

Yorumlar (10)

GIYASEDDİN HOCA:

Yazık. İmanlı gittiyse ne mutlu.

11
46
yanıtYanıtla
dilek:

Yüce Tanrı''dan rahmet diliyorum öğretmenimize. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve öğrencilerine baş sağlığı diliyorum.

24
13
yanıtYanıtla
Yeri:

Uçmag olsun.

yanıt6
yanıt2
Ahmet:

Allah rahmet eylesin meslektaşıma şu pandemi döneminde en çok üstüne gidilen meslek grubu öğretmenler oldu.Evde çocuklarımıza bile bakmadan uzaktan eğitime devam etmemize rağmen öğretmen ne yapıyor dendi,geçim sıkıntısı ise cabası,ne diyelim elbet bizide bir gören olur inşallah.

10
24
yanıtYanıtla
Ant:

Herseyi siyasete bağlamayın, sizden daha az maaşla geçinenler var Bu ulkede

yanıt7
yanıt0
Hadi len:

Hadi lan ordan ekmeksiz gecim sikintisiymis Allahtan korkun lan

yanıt5
yanıt2
Sarıyerli:

Ulu tengri göklerde ona güzel bir yer açsın.ruhu şadolsun.

9
16
yanıtYanıtla
Filozof:

Kesin beyin de pırtı attı erken müdahale ile kurtulabilirdi .. allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

10
1
yanıtYanıtla
sıfırbir:

Allah rahmet eylesin kardeşimize üzüldüm. Sağlıkla ısrarla başgösteren bu tipteki belirtileri hafife almayınız zaman kaybetmeden doktora sağlık kuruluşuna başvurunuz . Genetik etkenler ırsi dediğimiz halk arasında ve beslenme biçiminden kaynaklı genç ani ölümler günümüzde çoğaldı şahsen ben bu nedenlere bağlamaktayım ani genç ölümleri ağır rahatsızlıklar hariç.

8
0
yanıtYanıtla
AYK:

Rabbim mekanını cennet etsin abi inşallah tanıdığım en güzel insanlardan en iyi mesai arkadaşlarımdandın kimya dersi yetim kaldı bizleri çalışma arkadaşlarını ve öğrencilerini yaktın da gittin

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title