Haberler

Bariyer Otomobile Ok Gibi Saplandı: 4 Yaralı

E-5 Karayolu Pendik mevkiinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

E-5 Karayolu Pendik mevkiinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle bariyer otomobile ok gibi saplandı. Otomobilde bulunan 4 kişi yaralanırken arka koltukta sıkışan genç itfaiyenin uzun süren çalışmasının ardından kurtarılabildi

Haber-Kamera: Ramazan ALMAÇAYIR- İstanbul DHA

Kaza dün gece saat 21.00 sıralarında Pendik E-5 karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Seyir halindeyken sürücünün kontrolü kaybetmesiyle birlikte içinde 4 kişi bulunan 41 TK 940 plakalı BMW marka otomobil bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyer otomobilin ön kısmından içeri girip arka koltuğa kadar ilerledi. Ok gibi saplanan bariyer arka koltukta oturan Hakan Akçay'ın bacağına isabet ederken otomobildeki sürücü Ağah Dönmez, Funda Acevit ve Ayşe Kaya'da çeşitli yerlerinden yaralandı. Bacağına bariyer saplanan Hakan Akçay otomobil içinde sıkışırken olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri arka koltukta sıkışan genci kurtarmak için yaklaşık 1 saat çaba harcadı. Yaralı genç kurtarma çalışması sırasında zaman zaman acıdan bağırarak biran önce kurtarılmayı istedi. Nihayet sıkıştığı yerden kurtarılan Ağah Dönmez hemen sedyeye konulup ambulansa bindirilerek Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Arkadaşlarının yaralandığını duyup olay yerine gelen genç bir kadında kurtarma çalışmalarını endişeli gözlerle seyretti. Ağah Dönmez ile birlikte diğer üç kişi de hastanede tedavi altına alınırken kaza nedeniyle E-5 karayolu İstanbul istikametinde trafik kontrollü olarak verilebildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Akçay İstanbul Pendik Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title