Haberler

Bar İşletmecisi Sokak Ortasında Dövülerek Öldürüldü (2)

Bornova'da, sokak ortasında kimliği belirsiz kişilerin saldırısı sonucu ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede ölen bar işletmecisi 31 yaşındaki Erkan Kaya'ya otopsi yapıldı.

Kesici, DELİCİ ALET YARASI SAPTANDI

Bornova'da, sokak ortasında kimliği belirsiz kişilerin saldırısı sonucu ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede ölen bar işletmecisi 31 yaşındaki Erkan Kaya'ya otopsi yapıldı. İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopside, Kaya'nın göğsünde kesici ve delici alet yarası da tespit edilirken, ölümün de bu nedenle gerçekleştiği ortaya çıktı. Kaya'nın cenazesi, otopsi ardından Atatürk Mahallesi'ndeki Cemevi'ne götürüldü. Kaya'nın, Tunceli'de oturan ailesinin kente gelmesinin ardından toprağa verileceği kaydedildi.

EŞİ 8 AYLIK HAMİLEYMİŞ

Ölümüyle ailesini yasa boğan Kaya'nın, yaklaşık 1.5 yıl önce yaşamını birleştirdiği Betül Kaya'nın 8 aylık kız bebeğe hamile olduğu belirtildi. Kaya'nın, son dönemlerde eşinin hamile olması nedeniyle işyerinde gece geç saatlere kadar durmayıp evine gittiği, ilerleyen dönemde sahibi olduğu yeri satarak sakin bir hayatı seçmeyi planladığı ifade edildi. Eşinin ölümüyle sinir krizleri geçiren Betül Kaya'nın ise yakınları tarafından güçlük teskin edildiği vurgulandı.

SORUŞTURMA, GEÇEN HAFTAKİ KAVGA ÜZERİNDE

Kaya'nın öldürülmesiyle ilgili Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin kapsamlı soruşturmasını sürdürdüğü bildirildi. Kaya'nın sahibi olduğu işyerinin önündeki bir kavgayı ayırmak istediği, kendisine küfür edenlerden bazılarıyla tartışıp tokatladığı, "Biz sana gününü gösteririz" diye tehditler aldığı belirtildi. Kaya'nın müdahale ettiği bu gruptaki kişilerin, bugün, kendisini takip ettikleri, bir bölümünün apartman önünde beklediği, bir kısmının da merdiven altına gizlendiği, dışarı çıkmasıyla birlikte saldırdıkları ileri sürüldü. Saldırı sırasında, "Biz sana da gününü gösteririz demedik mi?" diye bağırışlar da duyulduğu görgü tanıkları tarafından ifade edildi.

Bu arada, Kaya'nın çalışanlarına, saldırıyı gerçekleştiren kişiler tarafından olaydan hemen sonra telefon açıldığı, "Patronunuzun sıfatını tanıyabildiniz mi" denildiği iddia edildi. Polisin, hem geçen haftaki kavga hem de bu telefonu arayan kişiler üzerinde yoğunlaştığı, kimliklerinin kısa sürede belirlenip gözaltı işlemlerinin başlayacağı da bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Erkan Kaya Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title