Haberler

Bakırköy Belediyesi’nden "Yaza Merhaba" Açılışları

Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Basınköy Karaağaç ve Çınar Sokakları E-5'e bağlayan yol, Şenlikköy Parkı ve Bakırköy Sanat Evi ve Kent Müzesi yarın düzenlenecek törenlerle hizmete açılacak.

BASINKÖY KARAAĞAÇ VE ÇINAR SOKAKLARI E-5'E KAVUŞUYOR

Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaptırılan Basınköy Karaağaç ve Çınar Sokaklarını E-5 karayoluna bağlayan yol 28 Mayıs 2011-Cumartesi saat 14.00'de açılacak.

220 metre uzunluğundaki yol ile Karaağaç ve Çınar Sokaklarında oturan Basınköylüler E-5'e dolaşmaksızın ulaşabilecekler.

YER:Basınköy Mahallaesi Karaağaç ve Çınar Sokak(Basınköy Muhtarlığı ve E-5 kenarındaki Aybars İlkokulu arkası)

TARİH: 28 Mayıs 2011-Cumartesi

SAAT: 14.00

ŞENLİKKÖY PARKI AÇILIYOR

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenen Şenllikköy Parkı 28 Mayıs 2011-Cumartesi günü saat 15.00'de Şenlikköylülerin hizmetine açılacak.

Şenlikköy Mahallesi 6 Ekim ve Çiğdem sokakları arasında kalan Şenlikköy Parkı 2.617 metrekare alandan oluşuyor.

1.700 metrekaresi yeşil alan olan parkta; çocuk oyun grupları ve fitness grubu aletlerde bulunuyor.

YER:Şenlikköy Parkı(G.S. Florya Tesisleri karşısındaki Özhan Canaydın Parkı arkası)

TARİH: 28 Mayıs 2011-Cumartesi

SAAT: 15.00

BAKIRKÖY SANAT EVİ VE KENT MÜZESİ

Bakırköy Belediyesi tarafından Yeşilköy'de 2.grup tescilli tarihi bina kalıntıları üzerinde aslına uygun olarak inşa ettirilen Bakırköy Sanat Evi ve Kent Müzesi de 28 Mayıs 2011-Cumartesi günü saat 17.00'de açılacak.

610 metrekare kapalı ve 90 metrekare de açık alanı bulunan 3+teras katlı Bakırköy Sanat Evi ve Kent Müzesi'nde; küratörlüğünü Araştırmacı-Yazar Turgay Tuna'nın yaptığı, kendi koleksiyonlarında yer alan Bakırköy ve Yeşilköy'le ilgili fotoğraflara,belgelere,objelere ayrıca Minyatür Sanatçısı Sabriye Şeker'in Bakırköy-Yeşilköy minyatürleriyle, eski Yeşilköylülerle, Bakırköylülerin anılarına ev sahipliği yapacak kent müzesi, sergi salonu,kütüphane ve emekli BAKKART sahibi Bakırköylülerin ücretsiz çay içebilecekleri,satranç ve tavla oynayabilecekleri lokal bulunuyor.

YER:Bakırköy Sanat Evi ve Kent Müzesi-Yeşilköy Liman Sokak(Balıkçı Barınakları karşısı)

TARİH:28 Mayıs 2011-Cumartesi

SAAT:17.00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title