Haberler

Bakan Soylu'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun gelişi ve karşılanışı Bakan Soylu'nun çocuklarla ilgilenmesi ve oyuncak vermesi Bakan Soylu'nun şehit ailesini ziyareti ve dua okunması Mezarlığa gidilmesi ve dua edilmesi Bakan Soylu'dan şehit ailesine taziye ziyareti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, Hatay'ın Samandağ ilçesi Çevlik sahili açıklarında botta inceleme yaptığı sırada meydana gelen patlamada şehit olan sözleşmeli motorcu er Al'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'ın Samandağ ilçesi Çevlik sahili açıklarında botta inceleme yaptığı sırada meydana gelen patlamada şehit olan sözleşmeli motorcu er Alper Al'ın Şalpazarı ilçesindeki babaevini ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun gelişi ve karşılanışı

Bakan Soylu'nun çocuklarla ilgilenmesi ve oyuncak vermesi

Bakan Soylu'nun şehit ailesini ziyareti ve dua okunması

Mezarlığa gidilmesi ve dua edilmesi

Bakan Soylu'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, Hatay'ın Samandağ ilçesi Çevlik sahili açıklarında botta inceleme yaptığı sırada meydana gelen patlamada şehit olan sözleşmeli motorcu er Al'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'ın Samandağ ilçesi Çevlik sahili açıklarında botta inceleme yaptığı sırada meydana gelen patlamada şehit olan sözleşmeli motorcu er Alper Al'ın Şalpazarı ilçesindeki babaevini ziyaret etti.

Soylu, şehidin babası Mehmet Al'ın ilçeye bağlı Üzümözü köyündeki babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Soylu, şehidin babası Mehmet, annesi Kezban, Ankara'da görev yapan Jandarma Yüzbaşı Onur Al'ın da aralarında bulunduğu 3 ağabeyi ve diğer yakınlarına taziyelerini iletti.

Al ailesinin evinin terasında gerçekleştirilen ziyaret, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından tamamlandı.

Şehidin 1 yaşındaki yeğeni Ceylan'ı kucağına alarak seven Soylu, daha sonra beraberindeki Vali Abdil Celil Öz, Trabzon Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililerle şehidin aynı mahallenin Camiyanı mevkisindeki kabrini ziyaret etti.

Soylu, şehidin anne, babası ve kardeşleri ile aynı araçla geldiği aile kabristanlığındaki mezarının başında dua etti.

Bakan Soylu, şehidin "ihtiyaç var ise ben de askere gitmeye hazırım" diyen 79 yaşındaki dedesi Ali Sait Al'ın daveti üzerine evine giderek burada aile yakınlarıyla görüştü.

Al ailesine her zaman yanlarında olduklarını ileten Soylu, "Biz, her ihtiyacınızda ve her durumda sizin yanınızdayız." ifadesini kullandı.

Bekar olan ve 4,5 ay önce göreve başladığı öğrenilen Al, Hatay'ın Samandağ ilçesi Çevlik sahili açıklarında 22 Mayıs'ta bir balıkçının, "can salı" adı verilen botta 2 kişinin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine giden sahil güvenlik ekiplerinin botta inceleme yapmaya çalıştığı sırada meydana gelen patlamada şehit olmuş, olayda bir balıkçı da yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Şalpazarı Mehmet Al Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
title