Haberler

Bakan Koca'dan sakalını neden kesmediği sorusuna yanıt: Anadolu'da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından neden sakallarını kesmediğine ilişkin soruya yanıt verdi. Defin işlemlerinin bitmediğini ifade eden Bakan Koca, "Yasımız devam ediyor. Anadolu'da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser. Benim, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden kesmek içimden gelmiyor, kesemedim" diye konuştu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde çok sayıda binanın yıkılmasına sebep olurken, binlerce vatandaşımızın ise hayatını kaybetmesine sebep oldu. Şiddetli sarsıntıların ardından arama kurtarma faaliyetleri ilk günden itibaren devam ederken, bakanlar da çalışmaları koordine etmek üzere bölgede bulundular.

BAKANLARIN SAKALLARINI KESMEMESİ GÜNDEM OLMUŞTU

Bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gibi isimlerin sakallarını kesmemesi ise sosyal medyada gündeme gelen konulardan biri oldu.

Bakan Koca'ya sakalını neden kesmediği soruldu: Anadolu'da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser

BAKAN KOCA'DAN YANIT

Depreme ilişkin Halk Tv'den Gazeteci İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulunan Bakan Koca, sakallarını niye kesmediğine ilişkin soruya da yanıt verdi. Bakan Koca, yanıt olarak şunları söyledi: "Nasıl ifade edeyim, bilemiyorum. Doğrusu, hissiyatım şu: 10 binlerce canımızı kaybetmişiz. Şu an, yıkılmış bir hastanemizin ve altında kalan sağlık çalışanlarımızın olduğu, 400'ü geçen hekim ve sağlık çalışanımızın hayatını kaybettiği bir felaketten bahsediyoruz.

"KESMEK İÇİMDEN GELMİYOR"

Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Defin işlemi bitmiş değil. Yasımız devam ediyor. Anadolu'da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser. Benim, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden kesmek içimden gelmiyor, kesemedim."

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Kahramanmaraş Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Dua Sare:

Sakalınızı kesenenizz ne yazar Kesmeseniz ne yazar. Sakal bırakacağınıza adam akıllı işinizi yapsaydınız keşge. Sağlam yapı, Sağlam ekonomi, ve sağlam devlet yönetimi bu üç Kural bir ülkeye gerekli olan Sakala bakanlar deyil gereken bize

673
360
yanıtYanıtla
Orhan Güçlü:

Elimizde daha iyisi yok. Diğerleri 3 koyun gudemez

yanıt180
yanıt730
Ismail Uzun:

Bu orhanın kafası gibi kafalar yüzünden bu halde ülke

yanıt246
yanıt43
Gökhan Özer:

Definden sonra değil, kırkı çıktıktan sonra sakal kesilir.

317
16
yanıtYanıtla
o zen:

Covid 19 da yüzbinler öldü. Ozaman neden yas yapmadın

234
95
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

yorgun görünmek icin kesmemiştir

240
65
yanıtYanıtla
Kurtulus Danis:

Şu adamın düşündüğünü düşünebilseniz yapılanları da anlayacaksınız ama nerde. Devletin yada hükümetin önlem almasını isteyenler sanki evini yıkıp yeniden yapmak istemeyi nasıl zorlayacak derdiniz işinize geldiği gibi konuşmak yazık ki ne yazık

48
252
yanıtYanıtla
ozer karatas:

ya kardeş bunlara ne anlatıyorsun devlet zora koşsa avazları cıktıgınca bagırırlar heşey mustehak bunlara. yazık evlatlarımıza gelecegimize

yanıt5
yanıt1
cihad çakır:

Boş yapma. Algı için yaptığınız belli. Ne çok çalışıyoruz.....

225
44
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sadece saglik bakani degil soylu dahil bakanlarin cogu tv kanallarinda sakalli görüntü veriyorlar yine bir algi pesindeler ben samimi olduklarina inanmiyorum

191
54
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title