Haberler

Babasının Özgecan'ın Fotoğrafını Sevmesi Yürek Burktu

Güncelleme:

Mersin'de lise öğrencileri okula gitmeyerek, Özgecan'ın Mersin'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette babanın verilen fotoğrafı sevmesi yürekleri burktu.

Mersin'deki lise öğrencileri okula gitmeyerek, Tarsus'ta vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Mersin'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette öğrencilerin birinin annesi tarafından babaya verilen fotoğrafı babanın sevmesi yürekleri burktu.

TÜM TÜRKİYE ÖZGECAN'A AĞLIYOR

Tüm Türkiye 3 gün önce Mersin'in Tarsus ilçesinde Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin Deresi'nde cesedi bulunan Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Özgecan Aslan cinayetine tepki gösteriyor. Ünlüsü, ünsüzü, yaşlısı, genci, kadını erkeği her yerden vahşi cinayete tepkiler yağarken, Mersin'de de herkes tepkisini ortaya koyuyor. 3 gündür ayakta olan kentte, bugün de lise öğrencileri okula gitmeyip, siyah giyinerek tepkilerini ortaya koydular.

OKULA GİTMEYEN LİSE ÖĞRENCİLERİ SLOGAN ATIP YÜRÜYÜŞ YAPTI

Okula gitmeyen lise öğrencileri Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak ailenin yaşadığı Barış Mahallesi'ne kadar yürüyüş yaptılar. Yürüyüşte sloganlar atan grup, tepkilerini ortaya koydular. Özellikle 'idam' isteyen gençler, açtıkları pankartlarda vahşeti kınadılar. Yürüyüşün ardından taziye çadırında baba Mehmet ile anne Songül'e başsağlığı dileyen öğrenciler göz yaşlarına hakim olamadı.

BABASININ RESMİ SEVMESİ YÜREKLERİ BURKTU

Özellikle bir öğrencinin annesi tarafından babaya verilen Özgecan'ın fotoğrafını babanın sevmesi yürekleri burktu. Anne ise taziye çadırında dizinin dibine eğilen bir kız öğrenciyi gözyaşları içinde sevdi. Anne ve babanın bitkin halleri görenlerin yüreklerini bir kez daha sızlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çamalan Türkiye Tarsus Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (5)

DENİZ KAYA:

İDAM EDİLSİN ŞEREFSİZ ALÇAK İBRET OLSUN TÜM DÜNYAYA

1
1
yanıtYanıtla
adam:

bunlar ülkücü imiş, bence olamaz. çünkü ülkücü olsalardı yakalanmazlardı. bu ülkede nice canları yaktılar ve yanlarına kar kaldı.

1
1
yanıtYanıtla
yakupMobil-ANDROID:

idam edilsin

0
1
yanıtYanıtla
süleymanmobilWeb@haberler.com:

Böyle namusuz pislikleri kapkaranlik buz gibi bir odaya koyacaksin aç susuz aci çekerek ölmelerini tüm türkiyeye seyretireceksin

0
0
yanıtYanıtla
eyup uyarmobilWeb@haberler.com:

Ne idam i idam mükafat olur bu kansız serefsizlere taksim meydanına Bağlıcaksin herkes istediğini yapsın. .yine de az gelir...kelimeler yetmez yetmez. .:

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title