Haberler

Babanın Evlatları Filmi

Babanın Evlatları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Babanın Evlatları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Evliliğinden ve çok sayıda çocuğundan dolayı mutsuz bir veznedar olan Cafer (Öztürk Serengil) zimmetine yüklü bir para geçirir ve yakalanıp cezaevine atılır. Soygunculuktan hüküm giymiş Pire Mehmet (Robert Widmark), Fırıldak Ömer (Tarık Akan) ve Cin Ali (Bek İmamverdi), paraların yerini öğrenmek için cezaevine girmeyi ve Cafer’e yakınlaşmayı başarırlar. Cin Ali’nin planıyla hapisten kaçan üç kafadar, yanlarında veznedar Cafer’i de götürürler. Ama parayı paylaşmamak için her biri Cafer’i ayrı ayrı kaçırırsa da sonunda birbirlerini bulurlar. Paranın peşinde olan bir başka mafya babası Beşir, Cafer’i onların elinden kaçırır. Konuşturmak için de Cafer’e üç kadın bulur.

Ömer, Ali ve Mehmet de kadınların kılığına girip veznedara ulaşır. Beşir’in gizlice dinlediğini farkeden Cafer hepsine farklı yanlış adresler söyler. Kendisi ise doğru yerdeki parayı alıp sınırı geçmek üzereyken üç kafadar, karısı ve yirmiüç çocuğuyla yoluna dikilirler. Paraları almak için bir kargaşa başlar ki, sorma gitsin !.. Aslında bir polis olan Cin Ali gerçek kimliğini açıklayarak paraları alır ve hepsini tutuklar. Pire Mehmet ve Fırıldak Ömer yeniden cezaevinin yolunu tutar. Ama onları orada bir sürpriz beklemektedir. Mücevher hırsızlığından yeni içeri girmiş bir “av”, ikisinin de oldukça ilgisini (!) çekmiştir...

Yönetmen: Natuk Baytan

Senaryo: Erdoğan Tünaş , Fuat Özlüer

Oyuncular: Cevat Kurtuluş, Yadigar Ejder, Öztürk Serengil, Neriman Köksal, Tarık Akan

Filmin Türü: Komedi, Macera,

Orijinal Adı: Babanın Evlatları

Yapım Yılı: 1977

Yapım Ülkesi: Türkiye

Filmin Süresi: 90 dk.

Vizyon Tarihi: 01.02.1977

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title